DG-Sport i Hotel Panorama: S vama već deset godina

VV | 8.5.2022. u 09:30h | Objavljeno u Sponzorirano

Hotel je smješten uz Dravsko jezero, nedaleko Marine Prelog i popularne šetnice tako da gosti restorana Panorame, osim u kulinarskim specijalitetima, mogu uživati i u prekrasnom pogledu na plavetnilo jezera i u opuštenom okruženju

Rekreacijski centar DG-Sport i Hotel Panorama već punih deset godina privlači poslovne goste, sportaše, rekreativce, obitelji i grupe koji se okupljaju povodom raznih svečanih prigoda, domjenaka ili svadbi, ali sve više i goste željne odmora i opuštanja te novih kulinarskih doživljaja. Hotel je nedavno preuređen te je dobio nove smještajne kapacitete tako da trenutačno ima 50 soba koje su podignute na nivo četiri zvjezdice.

Od brojnih sportskih sadržaja kompeks ima multifunkcionalnu dvoranu u kojoj je nedavno postavljen novi parket tako da trenutačno zadovoljava uvjete za pripreme i hrvatske rukometne reprezentacije. U dvorani se osim rukometa može trenirati i odbojka, košarka, badminton, kao i drugi sportovi. Gostima i posjetiteljima na raspolaganju su i moderna teretana, dva teniska igrališta, nogometno igralište, igralište za odbojku na pijesku, a uređen je i moderan wellness sa saunama, jacuzzijem i prostorom za masaže.

Ove godine Hotel Panorama slavi deseti rođendan, a direktorica Dragica Domjanić ističe kako su, osim gostima, uvijek puno pažnje pridavali i svojim zaposlenicima. Tako su nedavno, s obzirom na situaciju u Ukrajini, zaposlili dvije žene koje su kao izbjeglice stigle u Hrvatsku, od kojih su jednoj, s djetetom, osigurali i smještaj.

Spoj tradicionalne i moderne kuhinje

Restoran Hotela Panorame poznat je po tradicionalnim međimurskim specijalitetima o čijim okusima već punih deset godina brine šefica kuhinje Ivana Janković. Timu se pridružila i mlada kuharica Ines Jurišić koja je donijela i neke novitete pa, kako kaže, tradicionalne sastojke međimurske kuhinje priprema na novi, moderniji način. Tehnike “fine dyninga” vrhunskih restorana ovdje pokušava iskoristiti na jednostavniji način tako da se na meniju mogu naći zanimljive delicije poput popečaka od heljde, smuđa u bademovom mlijeku, čipsa od špeka ili dekonstruirane međimurske gibanice.