DECO ART Otvara vrata prve trgovine 30. rujna: dođite i uljepšajte svoj dom! Foto: DECO ART

DECO ART Otvara vrata prve trgovine 30. rujna: dođite i uljepšajte svoj dom!

VV | 24.9.2024. u 10:35h | Objavljeno u Sponzorirano

U uređenju doma mali detalji najvažniji su za skladan i ugodan prostor. Upravo su te “slatke” sitnice one koje daju osobni pečat te toplinu svakom domu. Široki izbor detalja koji će oplemeniti vaš dom možete pronaći u bogatom asortimanu Deco Arta, tvrtke specijalizirane za trgovinu i usluge, koja nakon deset godina uspješnog rada u veleprodaji, 30. rujna otvara i svoju prvu trgovinu u Varaždinu koja će se nalaziti u Ulici Janka Leskovara 6 (bivši Pavlos, kod studentskog doma).

IMG_20240918_144803.jpg

Deset godina

Deco Art osnovana je 2014. godine. S fokusom na lojalnost i suradnju, prioritet su im zadovoljni kupci, a svoje uspješno desetogodišnje poslovanje započeli su s velikom vizijom: jedinstvenim ukrasima i dekoracijama za svaki dom, koje nisu dostupne na domaćem tržištu. Uz široki asortiman nude kvalitetnu robu po uravnoteženim cijenama, a iz ponude izdvajaju veliku ponudu dekoracija koje će se savršeno uklopiti u svaki dom.

20240919_110010.jpg

Dekoracije

Dekoracije i ukrasi zvijezde su uređenja interijera. Vaze, svijećnjaci, anđeli i ostale figurice daju poseban ugođaj svakom domu. Deco Art u ponudi ima više od 1000 različitih vrsta svijeća, raznih figurica i unikatnih anđela, koji će oplemeniti vaš dom, a odličan su izbor za poklone, pa u Deco Artu možete pronaći i raznobojne papire za umatanje poklona, ukrasne trake te poklon vrećice.

IMG_20240919_084021.jpg

Posude i vaze

Pretvorite svoj dom u pravu zelenu oazu uz ukrasne tegle svih boja, oblika i veličina, koje će se savršeno uklopiti u svaki stil uređenja doma, a tu je i široki izbor vaza za cvijeće te sobnog cvijeća i ukrasnog bilja. Poznato je kako malo toga može oživjeti prostor poput zelenila i cvijeća koje, osim što prostor čini privlačnijim, pozitivno utječe na kvalitetu zraka u prostoru te pomaže opuštanju. Želite li imati lijepo uređenu okućnicu, Deco Art ima rješenje i za to! Uz veliki izbor biljaka za uređenje okućnica, u ponudi je veliki izbor vrtnih dekoracija, ukrasnog kamenja i kulira.

20240919_110811.jpg

Grobna galanterija

Posebna ponuda Deco Arta je grobna galanterija. Uz specijalni asortiman vaza za groblja, u ponudi su lampaši, LED vječna svjetla i LED svijeće, kao i sve potrebno za grobno mjesto. 

20240919_115147.jpg

POPUST Izrežite kupon u Varaždinskim vijestima i ostvarite 20% popusta prilikom kupnje do sredine listopada

 

DECO ART / Ulica Janka Leskovara 6 (bivši Pavlos, kod studentskog doma) /

                         RADNO VRIJEME: radnim danima od 7.00 - 19 sati; sve subote u listopadu radne                        

PONUDA www.deco-art-shop.com

32180.jpg

Označeno u