Dani vjenčanja u centru Lumini – nadahnuća i rješenja na jednom mjestu

Sponzorirani članak | 24.1.2018. u 08:59h | Objavljeno u Sponzorirano

Dani vjenčanja održat će se u centru Lumini vikend nakon Valentinova - u subotu i nedjelju, 17. i 18. veljače.
Izlagači će predstaviti mnogobrojne proizvode i usluge za vjenčanja. Tako će budući mladenci moći doznati u čemu pratiti tradiciju te što donose najnoviji trendovi. Velik je izbor pozivnica, zahvalnica, jelovnika, torti i vjenčanica. Za veliki dan pogreške ne smije biti kad su fotografije i video snimke u pitanju. Odličnu zabavu jamči niz glazbenih izvođača.

Neki od njih nastupit će na Danima vjenčanja u centru Lumini. Zabavno-glazbeni program oba dana počinje u 15 sati. Romantičan će ugođaj donijeti glazbeni nastupi Valentine Geci Koren, Učitelja, ansambla Biškupec te tamburaških sastava Taliri i Špancir. Svoje plesno umijeće pokazat će članovi poznatih varaždinskih plesnih klubova, a imamo i goste iznenađenja.

Posebna poslastica u nedjelju u 18 sati očekuje modne sladokusce. Na modnoj reviji u produkciji Marijane Gregurić prikazat će se najnovije kreacije varaždinskih modnih dizajnerica i salona vjenčanica. Poseban naglasak pritom će biti stavljen na odjeću za najsvečanije trenutke. Program će voditi, ali nešto i otpjevati Nenad Kumrić Charlie.

Lumini sajam vjencanja 131

Iako su Dani vjenčanja tek za mjesec dana, većina im je izlagača vjerna već godinama pa je dio izložbenih prostora već zauzet. Oni koji su zainteresirani za izlaganje, mogu se javiti na e-adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili broj mobitela: 091 300 1113.