[DANI SVETOG PATRIKA] 4 Zelene pive od pola litre u Medinoj Škrinji dobio/la je... Foto: Medina Škrinja

[DANI SVETOG PATRIKA] 4 Zelene pive od pola litre u Medinoj Škrinji dobio/la je...

VVM | 10.3.2023. u 12:55h | Objavljeno u Sponzorirano
Ljekarne VŽŽ

Povodom Dana svetog Patrika Medina Škrinja već tradicionalno 'pivski blagdan' slavi cijeli tjedan, s posebnom ponudom irskih piva i viskija.

4 Zelene pive od pola litre za 4 osobe u Medinoj Škrinji dobila je Sandra Bubanić. Čestitamo!

Tjedan svetog Patrika: Irska veselica u Medinog Škrinji!

Da nam baš svi ne zbrišu u zelenu državu, potrudit ćemo se da Irsku približimo vama, na svoj način...

☘️ I ove godine Medinoj Škrinji slavimo najveći 'pivski blagdan' dan svetog Patrika, koji je ujedno i zaštitnik Irske. Iz godine u godinu u našem brlogu, taj dan ali i tjedan atmosfera je sve bolja i sve originalnija, a za to ste zaslužni samo vi. Stoga ne sumnjamo da će i ove godine u Medinoj Škrinji biti prava irska veselica, odlična, zabavna atmosfera uz irsku muziku i posebnu ponudu irskih piva te viskija!

Naš zeleni tjedan ove godine traje od ponedjeljka 13. ožujka pa sve do nedjelje 19. ožujka!

Jutro započnite sa IRISH COFFEE ☕️? koji ćemo spravljati samo taj tjedan, a glavni sastojci su:
* Kava (snažna poput irske prijateljske ruke) - šalica jake vruće kave
* Šećer (sladak kao irski jezik) - 2 vrećice smeđeg šećera
* Whiskey (uglađen kao irski humor) - čašica Irskog viskija
* Vrhnje (bogato kao irski naglasak) - tučeno masno vrhnje
Kao i točenim GUINNESSom te ostalim irskim pivama ili irskim stilovima piva koje ćemo pripremiti za vas samo za taj tjedan!

PONEDJELJAK/UTORAK 13/14.03.
Dane svetog Patrika (zeleni tjedan) u Medinoj Škrinji započinjemo kuhanjem irskih kava, točenjem zelenih piva, te irskih piva i viskija.
SRIJEDA 15.03.

Očekuje vas super popularan PUB KVIZ iz tvornice kvizova - Kvizna Večer by Darac a tema kviza će biti St. Patrick's day, Irska, pive, viskiji i sl.
Početak: 18h
(ne zaboravite prijaviti na vrijeme ekipe u naš FB inbox ili na šanku jer je velik interes, a broj stolova ograničen)

ČETVRTAK 16.03.
Ususret samog dana Svetog Patrika odlučili smo napraviti live koncert legendarnog benda koji svira irske pub pjesme TRI FIR!

Početak: 21:00h powered by MAGMA pokreće zabavu!
Trí fir (eng. three men) je glazbeni trio s 12 godina iskustva u irskoj pub glazbi. Repertoar im se sastoji od irskih ”drinking” pjesama, folk pjesama, „pub“ balada i tradicionalnih plesnih instrumentalnih setova. Postava i izvedba je posebno prilagođena kako bi što vjernije prenijela zvuk i atmosferu pubova, humor i energiju irske glazbe. Od instrumenata koriste frulice, akustičnu gitaru i violinu.
Zbog velikog interesa publike na brojnim koncertima bend je snimio svoj prvi album “The Publiners” u kojem u 13 pjesama objedinjavaju irske folk pjesme, balade i instrumentalne plesne setove.

PETAK 17.03.
Dan svetog Patrika / St. Patrick's day
Proslavite sa nama najveći pivski blagdan u zelenom pubu, veseloj atmosferi sa zelenim i irskim pivama te irskim viskijima po promotivnim cijenama i raznim iznenađenjima. Ako si niste za taj dan uzeli godišnji navratite prvo pod pauzom na irsku kavu, a odmah nakon posla na urnebesni provod!!
Tullamore Dew party uz simpatične hostese i zanimljive nagrade neće nikoga ostaviti ravnodušnim a ni žednim!

SUBOTA 18.03.
Jutarnja irska kavica u parku koju poslužujemo sa irskim viskijem ili irskim krem likerom. Izlazak sa najboljim prijateljima uz hrpu hladnih piva, neke od njih budu i zelene, uz oštar irski viski i THE BEST OF irsku muziku!
Ali prijatelji moraju stvarno biti NAJBOLJI!!!

NEDJELJA 19.03.
Jutarnje ponavljanje subote te ugodno popodnevno guštanje u pivama, viskijima i irskoj muzici te  zatvaranje zelenog tjedna Medine Škrinje!

Vidimo se i ....
SLAINTE! ☘️