CROATIA POLIKLINIKA Vrhunski liječnici i oprema za pacijente u Varaždinu Foto: Krešimir Đurić

CROATIA POLIKLINIKA Vrhunski liječnici i oprema za pacijente u Varaždinu

VV | 14.12.2023. u 09:40h | Objavljeno u Sponzorirano

Prije nešto više od mjesec dana u Varaždinu je, na lokaciji Zagrebačka ulica 49, otvorena Croatia Poliklinika, osma u Hrvatskoj.

croatia_poliklinika_varazdin_13122023_23.jpg

Riječ je o jednoj od najmodernijih poliklinika u ovom dijelu Hrvatske, u kojoj je pacijentima na raspolaganju vrhunski liječnički tim i stručno medicinsko osoblje s dugogodišnjim iskustvom.

Vrhunski medicinski tim

Voditeljica varaždinske Croatia Poliklinike je dr. Tina Slunjski Rutić, spec. endokrinologije i dijabetologije, koja nam je detaljnije pojasnila kakve preglede, pretrage i ostale medicinske usluge pružaju pacijentima.

croatia_poliklinika_varazdin_13122023_25.jpg

Osim nje, zaposleno je još pet doktorica: dr. Petra Hrandek Varga, spec. internist, subspec. nefrologije, dr. Doroteja Bosilj, spec. radiologije, uža specijalnost ultrazvuk, dr. Jelena Krtanjek Maček, spec. dermatologije i venerologije, dr. Antonija Grgurević Turković, spec. oftalmologije, te dr. Nenada Pongrac, spec. ginekologije i opstetricije. U timu su i inženjer radiologije, pet medicinskih sestara te dvije administratorice.

croatia_poliklinika_varazdin_13122023_19.jpg

- Kao što vidite, pokrivamo širok spektar područja. Usto, s nama surađuju i drugi liječnici pa tako pokrivamo i područja urologije, kirurgije, ortopedije, kardiologije, gastroenterologije, pulmologije, neurologije i fizijatrije, što znači da pacijenti mogu obaviti specijalističke preglede i iz tih područja - naglasila je dr. Slunjski Rutić.

- Ono što bih također spomenula da se naša ultrazvučna dijagnostika, dermatologija i oftalmologija odnose i na dječju populaciju, budući da naše doktorice pružaju medicinsku skrb i za dječju i za odraslu populaciju - dodala je.

Širok spektar zdravstvenih usluga

Na više od 800 m2 i na pristupačnoj lokaciji, uz dostupna parkirališna mjesta za posjetitelje Poliklinike, pacijenti mogu obaviti brojne preglede, a na raspolaganju im je i laboratorij sa širokom paletom laboratorijskih usluga.

croatia_poliklinika_varazdin_13122023_03.jpg

- Radimo sistematske i preventivne preglede, laboratorijske pretrage te specijalističke preglede iz područja dermatologije i venerologije, kardiologije, neurologije, oftalmologije, ortopedije, radiologije, urologije, ginekologije, interne medicine te endokrinologije s dijabetologijom, uz poseban naglasak na probleme s debljinom – pojasnila je dr. Slunjski Rutić.

croatia_poliklinika_varazdin_13122023_06.jpg

S ciljem pružanja što kvalitetnije usluge, Croatia Poliklinika opremljena je najsuvremenijim medicinskim uređajima.

Najsuvremenija oprema

- Imamo novi digitalni RTG uređaj koji se ubraja među tehnološki najnaprednije RTG sustave. Omogućuje nam brže snimanje slika, koje su ujedno visokokvalitetne, te smanjuje izlaganje pacijenta zračenju. Pacijentima je dostupan i digitalni mamograf koji osigurava trodimenzionalno snimanje s izuzetno niskom dozom zračenja te je vrlo važan u ranom dijagnosticiranju karcinoma dojke. Pacijentima su dostupna i četiri najnovija sofisticirana ultrazvučna uređaja, s poboljšanim funkcionalnostima u odnosu na starije modele. Izdvojila bih još i digitalni dermatoskop, s posebnim kamerama i dermatoskopskim sondama, koji snima i pohranjuje slike u visokoj rezoluciji. Takva suvremena tehnologija omogućuje analizu i rano otkrivanje promjena koje bi mogle upućivati na melanom – istaknula je voditeljica varaždinske Poliklinike.

croatia_poliklinika_varazdin_13122023_15.jpg

Osim toga, Croatia Poliklinika u Varaždinu opremljena je i salom za male kirurške zahvate, u kojoj je moguće kirurško skidanje madeža i drugih kožnih tvorbi, kao i manji ginekološki zahvati i sl.

Što se tiče kardiološke dijagnostike, pacijentima je, među ostalim, dostupan i UZV srca, ergometrija, 24-satni holter EKG-a, 24-satni holter tlaka i CD žila.

Bez nepotrebnog čekanja

Vrhunski stručnjaci i najsuvremenija oprema omogućuju brzu i kvalitetnu zdravstvenu uslugu.

croatia_poliklinika_varazdin_13122023_02.jpg

- Pacijentima je važno da ne čekaju dugo na pretrage. Stoga je naš naglasak na tome da pacijenti u jednom danu obave što je više moguće pretraga i pregleda, bez nepotrebnog čekanja, i to na jednom mjestu. Izvrstan medicinski tim na čelu s iskusnim, stručnim i brižnim liječnicima, uz najmoderniju opremu, ono je što nudimo svakom pacijentu, a sve s ciljem postavljanja rane dijagnoze i pravovremenog početka liječenja – zaključila je dr. Slunjski Rutić.

Croatia Poliklinika Varaždin
Zagrebačka ulica 49
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Tel: 072 000 999
Online narudžbe: www.croatiapoliklinika.hr
Facebook: Croatia Poliklinika