CITY CONNECT Konstantan rast prihoda i mladih zaposlenika koji ostaju u Hrvatskoj

Sponzorirano | 6.11.2022. u 13:15h | Objavljeno u Sponzorirano

Na inicijativu samih djelatnika nedavno je osnovano i Radničko vijeće, što je prvi takav slučaj u ovoj industriji, kako bi zaposlenicima osigurali još kvalitetnije uvjete rada i otvoren dijalog s Upravom

City Connect domaća je tvrtka osnovana u Varaždinu 2019. godine. U samo tri godine, tvrtka je proširila poslovanje pa, osim u Varaždinu, urede ima i u Zagrebu, Skopju i Ohridu, Tetovu, Brežicama, Mariboru te Dublinu, njih ukupno 8. Zahvaljujući viziji i kvaliteti usluga koje pruža u domeni telekomunikacija i softvera, njezin su značaj prepoznali i u Transcomu, koji je 2021. godine ušao u suvlasništvo švedske kompanije kojoj je cilj, zajedno s varaždinskom tvrtkom, pozicionirati se kao vodeći tzv. BPO omnichannel pružatelj usluga u Adriatic regiji. Tako City Connect za klijente gradi virtualne telekomunikacijske mreže, radi instalacije i povezivanje softvera, poput sistemskih integratora, zatim kontaktnog centra te svojim klijentima pruža usluge konzultacija u provedbi digitalne transformacije, a usmjereni su na tržišta DACH-a, Beneluxa, Ujedinjenog Kraljevstva, SAD-a, Kanade, Australije te drugih EU zemalja.

O uspjehu poslovanja ove varaždinske tvrtke govori i činjenica o uzastopnom rastu prihoda, ali i broja zaposlenika. City Connect već nakon prve godine zapošljava 425 zaposlenika, od kojih 340 u Hrvatskoj. Sredinom 2021. broj zaposlenih raste na – čak 620, dok u 2022. prelazi brojku od 1100 zaposlenika u Hrvatskoj, Sjevernoj Makedoniji i Sloveniji. U samo 3 godine ostvaren je rast zaposlenika od više od 100%.

Zbog dobro vođenih operacija i jakog poslovanja u Adriatic regiji, City Connect je kontinuirano u potrazi za dodatnim djelatnicima, koje profesionalno podržavaju u razvoju karijere i brinu o potrebama radnika.

Upravo je na inicijativu samih zaposlenika City Connecta nedavno osnovano i Radničko vijeće, što je prvi takav slučaj u ovoj industriji, kako bi se zaposlenicima osigurali još kvalitetniji uvjeti rada te osigurao otvoren dijalog s Upravom.        Tvrtka tako nudi mogućnost kontinuiranog napredovanja kroz temeljito razrađen sustav vrednovanja radnika. Drugim riječima, sustavno se prate ostvareni rezultati svakog pojedinog zaposlenika koji, na taj način, dobiva priliku za promjenu radne pozicije koja sa sobom nosi još kvalitetnije uvjete rada, veće plaće, kao i veću poslovnu odgovornost. Upravo iz razloga što je zadovoljstvo zaposlenika na prvom mjestu, vodeći računa i o današnjim izazovima inflacije s kojom se suočava cijeli svijet, tvrtka je trajno orijentirana na poboljšanje uvjeta rada te rast plaća koje kontinuirano rastu. Tako je trenutno u procesu razrada projekcija za dodatnu korekciju plaća u 2022./2023. godini.

City Connect i trenutno je u potrazi za radnicima sa znanjem stranih jezika – prosječna plaća za rad na projektima na stranom jeziku kreće se između 95 i 102 posto prosječne neto plaće u Hrvatskoj – na nekim projektima na stranom jeziku plaća radnika u City Connectu rasla je 14,3 posto. A zaposlenike očekuju i različiti benefiti – od samog početka poslovanja, tvrtka isplaćuje božićnice i uskrsnice te darove za djecu svim svojim zaposlenicima. Uz to, u prostorijama City Connecta postoji soba za odmor s društvenim igrama, a kompanija njeguje i potiče timsku te kulturu kolegijalnosti, kao i dodatne edukacije i ulaganje u vlastitu kvalitetu rada. Ostvarena dobit društva City Connect od osnivanja do danas nije isplaćena, već se svake godine reinvestira u poslovanje, čime dugoročno pridonose širenju društva te sadašnjim zaposlenicima ponaosob, kao i budućima.

Označeno u