Centar Lumini postaje Poštanski ured Djeda Božićnjaka Foto: Lumini

Centar Lumini postaje Poštanski ured Djeda Božićnjaka

Sponzorirani članak | 18.12.2019. u 11:42h | Objavljeno u Sponzorirano

Božićni blagdani u Trgovačkom centru Lumini se nastavljaju uz zanimljivu radionicu, Djeda Božićnjaka, Božićni sajam i super popuste!

Ako još niste, svakako posjetite tradicionalni Božićni sajam u centru Lumini koji traje do Badnjaka, a na kojem možete naći sve za pod bor! Voće, cvijeće, voćna vina i rakije, mesne delikatese, proizvode od lavande, slatke poklone i mnogo božićnih dekoracija.

Subotu, 21. prosinca i nedjelju, 22. prosinca od 10 sati rezervirajte za druženje s odlično raspoloženim Djedicom, a u subotu od 16 sati sudjelujte u božićnoj radionici Poštanski ured Djeda Božićnjaka u atriju centra. Naime, Vilenjaci dolaze u Lumini kako bi pomogli mališanima napisati njihove želje u pismu Djedici. Djeca će ispisati i ukrasiti svoje pismo, odabrati kuvertu u boji po izboru, zalijepiti markicu i sve zajedno predati vilenjacima te dobiti potvrdu da su njihova pisma puna želja na putu do Sjevernog pola.

Isto tako, vilenjaci će pomoći djeci izraditi čestitke njihovoj rodbini i prijateljima. Zajedno će napisati adrese te zalijepiti poštanske markice. Sve ispravno adresirane čestitke poslat ćemo poštom na navedene adrese.

Subota donosi i odlične popuste u sklopu Dana za kuću i stan, kada u odabranim trgovinama možete uštedjeti prilikom kupnje namještaja, posteljine, dekoracija i sredstava za uređenje i čišćenje svog doma, a od 18 sati ne propustite Party Santa u igraonici Twister!

Ne zaboravite sudjelovati u Lumini FOTO Božić natječaju i osvojiti vrijedne nagrade, a na hodnicima centra Lumini Djedicu možete sresti i u ponedjeljak, 23. prosinca od 16 sati.

Više informacija o foto natječaju, popustima i ostalim aktivnostima možete naći na www.lumini.hr.