CENTAR ANANDA Proljeće našeg života

Mr.sc. Maja Šegović, CF® | 21.3.2024. u 09:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Kada govorimo o procesu promjene koji započinjemo samim izborom da nešto mijenjamo, sam proces kroz koji prolazimo vodi nas do nekog stanja "vlastitog proljeća". Ako uzmemo da je proljeće doba ponovnog buđenja životnih procesa na fizičkoj razini, a potom i buđenja emocija i životne radosti i entuzijazma, tada već znate na što mislim.

Tijekom rada na sebi kroz Access® alate i tehnike, prolazimo kroz "latentni" period kada kao da se ništa ne mijenja. No na molekularnom nivou zbivaju se intenzivne promjene koje kada dosegnu "kritičnu" točku, postaju vidljive i na vanjskom planu. Kada mi klijenti kažu: "Osjećam se radosno ni zbog čega. Nemam neki poseban razlog. Probudim se, a ono radosna/tan samo tako...", tada znam da su ušli u svoje proljeće.

I naravno, osjećaju to i na fizičkoj razini kao neku lakoću s tijelom. Pri tome se tijelo restrukturira. Oni koji su iznad svoje optimalne težine smanjuju je, a oni koji su ispod nje dobivaju. Tijelo ide prema svojoj ravnoteži.

Ovaj proces usko prati i uravnoteženje na emocionalnom nivou. Tako ostaju stabilni i u zahtjevnim situacijama, a osjećaj radosti često je povezan s novim mogućnostima kojih postaju svjesni. Nerijetko osvještavaju potisnute talente i znanja od kojih su odustali iz raznih razloga. Odjednom probuđena kreativnost vodi ih do nekih hobija u kojima uživaju, koji kasnije mogu prerasti i u neki novi "posao" kojim se bave "zaozbiljno".

centar_ananda_maja_segovic_20122023_05.jpg

A što se događa kada usmjeravate svoju pažnju na stvari koje Vas raduju? Gdje tada ide Vaša energija? Kreira li to više za Vaš život? Mi smo naučili da sve što radimo mora biti pametno i imati neki rezultat. Kada si ovako promijenjeni dopustimo "igru" u nekoj aktivnosti koja nas raduje, mi oslobađamo našu kreacijsku energiju. Takvo stanje bez stresa, bez pritiska i nekog podsvjesnog "moram", kroz ovakav proces kreacije, energetski nas povezuje s ljudima, situacijama i kreacijama koje vibriraju istom frekvencijom. To vibracijski usklađuje naše tijelo, emocije i sve faktore iz okoline potrebne za novi život koji smo zahtijevali na početku.

Sjetimo se. Zato smo i ušli u proces promjene. Jer smo željeli živjeti životom drugačijim od onog koji smo imali. A nismo znali kako? I zašto ne možemo realizirati ono što bismo htjeli? Zato jer nismo vibracijski na toj frekvenciji. Zato je jedno od osnovnih pitanja u Accessu®: "Gdje se ovog trenutka moja energija traži? Gdje da usmjerim svoju energiju da bih kreirala/o najviše za svoj život?". Ne odlučujemo to po nekoj logici ili znanju, već iz pitanja radimo izbor na temelju svjesnosti koju dobivamo kada ga postavimo.

Jer, ne zaboravite, svo znanje je već u Vama, samo mu trebate pristupiti. Zato si dopustite. I upitajte se u nekom trenutku kada ste preplavljeni zadacima, emocijama, pritiscima, očekivanjima: "Kada bih ja bila/o ja, što bih sada bila/o, kreirala/o, kamo bih usmjerila/o svoju pažnju?" i otpustite, opustite se i napravite prvu dobru stvar za sebe koja Vam padne na pamet, pa makar to bila i svježa šalica čaja koji volite! I kamo Vas to može odvesti?... Dopustite si vidjeti...

Mr.sc. Maja Šegović, CF®
Ananda, centar za unapređenje kvalitete života

Centar "Ananda"

Djelatnost Centra "Ananda" temelji se na tehnikama i alatima Access Consciousnessa® kojima je svrha ukloniti stres i unaprijediti kvalitetu svakodnevnog života modernog čovjeka. Centar je pokrenula mr.sc. Maja Šegović, Access Consciousness® Certified Facilitator®.

- U Centru "Ananda" možete se naručiti na tretman i doći na uvodni razgovor tijekom kojeg dogovaramo "personalizirani" tretman - pojašnjava voditeljica Centra.

centar_ananda_maja_segovic_20122023_11_grupni_rad_odrasli.jpg

Posjetiteljima "Anande" na raspolaganju je 60-ak tjelesnih tretmana kao i verbalne facilitacije (tretmani razgovorom po principu Accessa®). U Centru se redovito održavaju i edukativni tečajevi za one koji sami žele naučiti izvoditi navedene tehnike.

Radionice i edukacije

U Centru Ananda 17. ožujka održan je Tečaj Bars. Jedna sasvim obična nedjelja, nekome je bila neobična! Tečaj Bars za jednu mladu poslovnu ženu donio je toliko novih spoznaja i promjenu koju nikako nije očekivala. Otpusti sve što te zaustavlja i slijedi svoj unutarnji "osjećaj". Vrijeme je da se rasprostreš i dopustiš sebi živjeti život!

ananda_varazdin_temeljni_tecaj_17032024_1.jpg

Tečajevi uživo:

21.-24.03. Temeljni tečaj "Big 5" 21.03. 17.00-20.00; 22.-24.03. 9.00-17.00 h - tečaj koji mijenja temelje života i daje nam potpuno novo razumijevanje svega što smo doživjeli i svega što se zbiva. Pri tome usvajate nova znanja i konkretne alate za novi način života. Ukupni rezultat je život koji uistinu birate s puno više radosti i lakoće u njemu, kako s tijelom, emocijama, tako i s okolinom.

ananda_01032024_2.jpg

ananda_21032024_1.jpg

Prijave na sve radionice/tečajeve slanjem maila sa svojim podacima i nazivom radionice za koju se prijavljujete. Sve detalje i informacije možete doznati na stranici Centra Ananda ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Svi koji žele iskusiti učinak Accessa® na sebi mogu se naručiti na tretman ili facilitaciju na broj: 099/278-9363.

mob: +385992789363
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Facebook: anandavarazdin ili Maja Segovic CF
Instagram: @anandavarazdin ili @Maja_Segovic
Youtube: @anandavarazdin ili @majasegovic9985
Web: maja-segovic.hr

centar_ananda_17012024_14.jpg

centar_ananda_17012024_15.jpg

ananda_27102023_4.jpg

ananda_27102023_5.jpg

ananda_20102023_5.jpg

ananda_01032024_5.jpg

centar_ananda_17012024_10.jpg