CENTAR ANANDA Poklon za Božić

Mr.sc. Maja Šegović, CF® | 21.12.2023. u 12:30h | Objavljeno u Sponzorirano

Vrijeme ovih blagdana obično svima donosi mnogo stresa. Svi imamo neka očekivanja kako bi to sve trebalo biti. Nešto priželjkujemo, nečemu se nadamo, podosta se trudimo oko svega. I mislimo da samo ako ćemo uložiti dovoljno energije i "hodati po prstima" u napetim situacijama, stvari će ispasti kako želimo. I bit ćemo sretni. Ili barem približno tome.

Pošto je meta Access Consciousnessa® da donese promjenu u dijelove života koji nas "stresiraju", hajde da sada napravimo pomak u tom smjeru! Poklonimo sebi božićni dar. Dakle, sjednite, udobno se smjestite, sklopite oči i napravite udah- izdah. Možete i ponoviti koliko Vam to odgovara.

Osjetite zahvalnost za sebe i ovaj trenutak. Potom zamislite božićne blagdane i dozvolite osjetiti ono što biste htjeli da bude. Sada se pitajte odakle Vam te slike? Jeste li to zamislili zato jer ste tako Vi odrastali? Jesu li to slike iz filmova koje ste gledali? Ili ste slušali druge kako o tome pričaju, pa ste ih stvorili na osnovu toga? Pri tom pratite kako se osjećate i daje li tijelo kakve fizičke reakcije?

Bilo što da se pojavljuje, dopustite si biti s time, samo to promatrati, bez misli o tome. Sada kažite sebi da zahtijevate i dopuštate sve to što nije vaše (pretpostavke o "normalnim" blagdanima, očekivanja, zaključke, predviđanja) otpustiti iz svog sistema. Senzacije u tijelu, koje ste percipirali da se javljaju, potvrdite ih, zahvalite im na svjesnosti koju Vam daju, i kažite im da ih sada izabirete otpustiti iz sistema.

Čitavo vrijeme dišite prirodnim ritmom i promatrajte unutar Vas kako se čistite. Recite da svugdje gdje ste usvajajući sve ovo od drugih, odbijali sebe i odvojili se od sebe, od toga sada odustajete i ponovno integrirate sve dijelove sebe. Ponovno svjesno obratite pažnju na disanje. Sada se upitajte: "Kada bih ja bila/o ja, kakav bih Božić imala/o? Kako bi Božić izgledao? S kim bih bila/o? Gdje bih bila/o? Kako bih se osjećala/o? Što bih izabrala/o?"

centar_ananda_maja_segovic_20122023_07.jpg

I kada postavljate ova pitanja, ne žurite, a potom pustite da se javljaju slike, senzacije, osjećaji i sve samo promatrajte. Mogli biste se iznenaditi s ovim što se pojavljuje... ovi izbori mogli bi se znatno razlikovati od onih na početku priče. Sada zamolite sve molekule tijela da zapamte ove vibracije što prate te unutarnje "slike" koje se javljaju.

Svjesno udahnite malo jače i izdišite isto snažnije dajući zahtjev svemu oko Vas da Vam bude doprinos u aktualizaciji Vašeg zahtjeva. Budite spremni primiti to što Vam se sviđa i zahvalite sebi i svima na ovom Energy Pullu.

Što više puta ponavljali ovaj proces, više promjene će se dešavati u Vama, a potom i oko Vas u vidu životnih situacija. Ovo je jedan od jednostavnih načina kako se povezujemo sa sobom i usmjeravamo prema unutra, a ne prema van. Jer, možemo li mijenjati druge? Uvjeravati ih u nešto? Koliko energije bismo sa time potrošili? Što bi se desilo kada bismo svu tu energiju usmjerili na sebe ovakvim načinom?

Poklonite si drugačije blagdane. Koliko ljepši i sretniji mogu biti? Od srca svima želim da tako i bude! Sretan Vam i blagoslovljen Božić i svi trenuci u godini ispred Vas!

Mr.sc. Maja Šegović, CF®
Ananda, centar za unapređenje kvalitete života

Centar "Ananda"

Djelatnost Centra "Ananda" temelji se na tehnikama i alatima Access Consciousnessa® kojima je svrha ukloniti stres i unaprijediti kvalitetu svakodnevnog života modernog čovjeka. Centar je pokrenula mr.sc. Maja Šegović, Access Consciousness® Certified Facilitator®.

- U Centru "Ananda" možete se naručiti na tretman i doći na uvodni razgovor tijekom kojeg dogovaramo "personalizirani" tretman - pojašnjava voditeljica Centra.

centar_ananda_maja_segovic_20122023_21_razmjena_1n.jpg

Posjetiteljima "Anande" na raspolaganju je 60-ak tjelesnih tretmana kao i verbalne facilitacije (tretmani razgovorom po principu Accessa®). U Centru se redovito održavaju i edukativni tečajevi za one koji sami žele naučiti izvoditi navedene tehnike.

Radionice i edukacije

Tijekom vikenda održana je on line Zoom radionica "Be You" i uživo Tečaj Bars. Barse je naučilo još dvoje djece, koja su pokazala interes nakon što im je mama završila i Barse i Temeljni tečaj. Svidjela im se promjena u obitelji i htjeli su naučiti "to" što mijenja život na jednostavan način.

ananda_centar_21122023_9.jpg

ananda_centar_21122023_3.jpg

ananda_centar_21122023_10.jpg

Zoom radionice

29.12. u 19 h besplatni Zoom za kraj jedne i početak nove godine: "Budućnost koju biram"

ananda_centar_21122023_1.jpg

Sve detalje i informacije možete doznati na stranici Centra Ananda ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Svi koji žele iskusiti učinak Accessa® na sebi mogu se naručiti na tretman ili facilitaciju na broj: 099/278-9363.

mob: +385992789363
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Facebook: anandavarazdin ili Maja Segovic CF
Instagram: @anandavarazdin ili @Maja_Segovic
Youtube: @anandavarazdin ili @majasegovic9985
Web: anandacentar.site

ananda_centar_21122023_11.jpg