CENTAR ANANDA Navigacija kroz sadašnji trenutak

Mr.sc. Maja Šegović, CF® | 22.2.2024. u 09:36h | Objavljeno u Sponzorirano

Brojne radionice koje sam kreirala u posljednje vrijeme, bez obzira radilo se o on-line obliku ili radu uživo, mnogima su kreirale promjenu u životu. Često biste već nakon Zoom-a, kroz pola sata, jedan sat, javljali što se dešava. To bi bile trenutne promjene koje su posljedica Vaših pomaka u svijesti.

Oni koji bi bili na cjelodnevnim radionicama, drugi dan bi se pitali gdje ste se to vratili? Tražili ste da Vas ponovno vratim u onaj prostor u kojem ste bili na radionici. Vi koji ste birali tijekom mjeseci po nekoliko radionica, sada me izvještavate o promjenama u obliku pokretanja novog poslovanja koje prije niste nikako mogli ostvariti, a ima i onih koji su "posložili" baš sva područja života.

Gospođa A.Ž.V. iz Knina koja se upravo zaposlila mogla je to učiniti i ranije. No, ona je željela da napokon radi posao koji voli, da u njega integrira tjelesne procese i alate Accessa® koje je naučila kroz rad sa mnom. Nije uopće mogla zamisliti gdje i kako bi to moglo biti, a dogodilo se na sasvim nezamisliv način. Pri tome je preboljela osobnu tragediju koja se u tom razdoblju dogodila i postala je podrška svom djetetu kakva nije znala da može biti. To je promjena koja se postiže sa Accessom®. A došla je k meni izdaleka, nešto ju je samo zvalo...

Zato je bitno iz kojeg prostora se kreće i djeluje. Mislim na to da li djelujete iz prostora nekog fiksnog, uskog zahtjeva kojega ste zamislili, odlučili i zacrtali. Da li mislite da tu ostaje prostora za "još nešto"? Za nešto drugačije? Za nešto još i više? Kada biste mi postavili takav zahtjev, mislite li uistinu da bih Vam rekla da ja to mogu?

centar_ananda_maja_segovic_20122023_13.jpg

Gospođa, o kojoj danas pišem, samo je rekla da je dosta onog života kojega je živjela. Ne trebam ni reći koliko je tegoba sa tijelom bila razvila. Ona je sada primjer osobe koja je realizirala svoj najdublji zahtjev za promjenom iz onoga: "dosta je...", a osim što je dobila posao, ona je naučila preboljeti smrt drage osobe, povezati se sa vlastitim djetetom i potaknuti procese samoiscjeljenja tijela. Ovo zadnje je i medicinski dokazala, jer je imala redovne kontrole na kojima više liječnici nisu nalazili patoloških promjena. To nema veze sa Accessom® ni sa mnom, to je sve njena snaga, volja, upornost i sposobnost. Facilitator je samo most između Vas i Vaše svjesnosti kojoj alatima, koje Vas učim, uspijete pristupiti. Otključati je. Integrirati je. I izgraditi novi život na njoj.

Sada naša A.Ž.V. ide na novi posao, s uzbuđenjem kakvo nikada nije imala, zdravija no što je ikada bila, imajući alate za svaku situaciju koja iskoči. Ne da stane, da se stisne i prestraši, već da napravi udah-izdah, postavi pitanje i pokrene neki od tjelesnih procesa (na sebi) koji će joj proširiti prostor promjene i omogućiti da u datom trenutku napravi najbolji izbor.

Navečer, prije spavanja, poslušat će neki audio zapis sa radionice koji joj dođe "pod ruku", tek da ostane u vibracijama koje joj odgovaraju. A i ja sam tu. Već riječ ili dvije kroz poruku, u "situaciji", dovoljne su da se čovjek "sjeti" što treba. I tako korak po korak, iz dana u dan, na novi način kroz život, a čovjek bi tražio samo da se zaposli...

Mr.sc. Maja Šegović, CF®
Ananda, centar za unapređenje kvalitete života

Centar "Ananda"

Djelatnost Centra "Ananda" temelji se na tehnikama i alatima Access Consciousnessa® kojima je svrha ukloniti stres i unaprijediti kvalitetu svakodnevnog života modernog čovjeka. Centar je pokrenula mr.sc. Maja Šegović, Access Consciousness® Certified Facilitator®.

- U Centru "Ananda" možete se naručiti na tretman i doći na uvodni razgovor tijekom kojeg dogovaramo "personalizirani" tretman - pojašnjava voditeljica Centra.

Posjetiteljima "Anande" na raspolaganju je 60-ak tjelesnih tretmana kao i verbalne facilitacije (tretmani razgovorom po principu Accessa®). U Centru se redovito održavaju i edukativni tečajevi za one koji sami žele naučiti izvoditi navedene tehnike.

centar_ananda_maja_segovic_20122023_22_razmjena_1o.jpg

Radionice i edukacije

Cjelodnevna radionica "Being You" uživo je održana 17. veljače. Polaznici su učili kako biti svoj, koje alate imamo u izazovnim situacijama da bismo ostali sebi vjerni i tako mijenjali situacije koje nas redovito "bacaju s nogu".

centar_ananda_varazdin_22022024_1.jpg

centar_ananda_varazdin_22022024_3.jpg

Zoom radionice:

29.02. Besplatni Zoom: "Pogled prema naprijed" - 19 h - Vrijeme je da napokon gledamo u smjeru u kojem se krećemo, a ne s glavom prema otraga

centar_ananda_varazdin_15022024_9.jpg

Tečajevi:

24.02. Tjelesni proces za skladnu figuru SEX & FAT - 17.00-20.00 h - ovaj proces omogućit će Vam da energetski pristupite onim masnim stanicama do kojih nikako da dođete

centar_ananda_varazdin_15022024_7.jpg

25.02. Tečaj Energetic Facelift - 10.00-17.00 h - Dok nas Barsi čiste, Energetic Facelift nas obnavlja i regenerira, kako izvana tako i iznutra

centar_ananda_varazdin_15022024_8.jpg

21.-24.03. Temeljni tečaj Big 5 - Tečaj koji mijenja sve što smo do sada smatrali "normalnim"

centar_ananda_17012024_1.jpg

Prijave na sve radionice/tečajeve slanjem maila sa svojim podacima i nazivom radionice za koju se prijavljujete. Sve detalje i informacije možete doznati na stranici Centra Ananda ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Svi koji žele iskusiti učinak Accessa® na sebi mogu se naručiti na tretman ili facilitaciju na broj: 099/278-9363.

mob: +385992789363
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Facebook: anandavarazdin ili Maja Segovic CF
Instagram: @anandavarazdin ili @Maja_Segovic
Youtube: @anandavarazdin ili @majasegovic9985
Web: anandacentar.site ili maja-segovic.hr

centar_ananda_17012024_14.jpg

centar_ananda_17012024_15.jpg

ananda_27102023_4.jpg

ananda_27102023_5.jpg

ananda_20102023_5.jpg

centar_ananda_17012024_11.jpg