CENTAR ANANDA Koliko treba za promjenu?

Mr.sc. Maja Šegović, CF® | 14.12.2023. u 11:21h | Objavljeno u Sponzorirano

Na ovaj napis inspirirala me moja klijentica s kojom radim oko 6 mjeseci. Uključila je u tretmane i edukacije i svoju djecu, a nakon sinoćnjeg Zoom-a "Razgovori s Majom", 8. u nizu, dogodio se "klik" zbog kojeg je i krenula na cijelo ovo "putovanje"... bila je strpljiva, uporna i bila sam tu za nju, stalno. Jutros mi javlja ovu promjenu i znam, sve će se od tada, početi polako preslagivati u njenom životu.

Vratimo se sada Vama. Zamislite na trenutak Vaš sadašnji život. Na svim poljima. Dopustite si udah, izdah, sklopite oči i propustite čitav sadašnji život kroz sebe i Vašu svijest. Sve to što osjećate, sve misli, emocije koje su se pojavile, "proizvod" su Vaših uvjerenja, stavova, zaključaka koji se doista nalaze u Vašem tijelu u obliku molekularnih zapisa. To doista jest dio Vas, na fizičkoj razini.

I ako želite nešto od toga promjeniti, onaj tko bi Vam znao reći koliko Vam za to treba, ne bi bio odgovoran. Što da izaberete, kuda da krenete, mogu Vam predložiti, obzirom da znam sadržaje kojima se bavi koja radionica ili nivo sa kojim radi koji tjelesni proces.

No onaj tko je ključan u tom procesu ste Vi. Trebali biste prema tome što Vas "privlači", "odzvanja" ili je "lagano" napraviti prvi korak. Bez očekivanja, bez unaprijed odluke koliko ste spremni primiti promjene. Sve što prije "čvrsto" odlučite, ograničava promjenu koju možete primiti.

Sve što treba s Vaše strane je izbor: "biram promjenu ovoga u čemu sam sada". Zbog toga što je sve to, što se treba promjeniti, "zaključano" u nama, koji put trebate proći dok nećete napraviti taj "klik" u svijesti i dopustiti tijelu da molekularno "poprati" Vašu promjenu, ne zna nitko. No, do promjene će doći.

ananda_29092023_08.jpg

Kada dovoljnu količinu točaka gledišta, zaključaka, odluka, koje kreiraju Vašu realnost, osvjestite i otpustite. Kada time u tijelu stvorite dovoljno "prostora" da bi molekule mogle, "oslobođene" starih aranžmana, presložiti se u neke potpuno nove. Ovo sve objašnjavam ovako plastično, jer smo tako navikli lakše razumjeti što se zbiva. Naš um traži racionalno objašnjenje.

Tijekom procesa promjene potrebno je ostati samo kod svog izbora "biram promjenu". Pri tom može nestati neka tegoba npr. sa nogom, ili u trbuhu, iako nije logički povezana sa emocijama na kojima radimo. Može netko novi ući u Vaš život. Netko se može prestati javljati. Odnos s partnerom, koji je već dugo bio u krizi, može se početi mijenjati u nešto novo, a mislili ste da više nema šanse... sve što se zbiva na Vaše je najveće dobro. I sve je energetski, a ne logički, povezano s onim Vašim zahtjevom od kojeg je sve počelo.

I kad bi Vas netko pitao što je potrebno za promjenu i Vi mu nabrajali kroz što ste sve prošli, to uopće ne znači da bi to bio i put za drugu osobu. Možda bi njoj trebao potpuno drugačiji pristup. Svi smo različiti. I Access Consciousness® omogućava da svatko od Vas kreira svoj put do onog trenutka kad se dogodi "klik" i odjednom Vam je sve jasno, a ne možete to izreći, no osjećate, u Vama, sve se "posložilo" na mjesto...

Mr.sc. Maja Šegović, CF®
Ananda, centar za unapređenje kvalitete života

Centar "Ananda"

Djelatnost Centra "Ananda" temelji se na tehnikama i alatima Access Consciousnessa® kojima je svrha ukloniti stres i unaprijediti kvalitetu svakodnevnog života modernog čovjeka. Centar je pokrenula mr.sc. Maja Šegović, Access Consciousness® Certified Facilitator®.

- U Centru "Ananda" možete se naručiti na tretman i doći na uvodni razgovor tijekom kojeg dogovaramo "personalizirani" tretman - pojašnjava voditeljica Centra.

centar_ananda_05102023_1.jpg

Posjetiteljima "Anande" na raspolaganju je 60-ak tjelesnih tretmana kao i verbalne facilitacije (tretmani razgovorom po principu Accessa®). U Centru se redovito održavaju i edukativni tečajevi za one koji sami žele naučiti izvoditi navedene tehnike.

Radionice i edukacije

U Centru Ananda 10.12. održana je razmjena tjelesnih procesa Access Consciousnessa®.

centar_ananda_14122023_2.jpg

centar_ananda_14122023_6.jpg

Zoom radionice

14.-18.12.2023. u 20.30 - 21.00 h - Energy Pull: "BEZ PREPREKA"

29.12. u 19 h - Free Zoom "BUDUĆNOST KOJU BIRAM"


Sve detalje i informacije možete doznati na stranici Centra Ananda ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Svi koji žele iskusiti učinak Accessa® na sebi mogu se naručiti na tretman ili facilitaciju na broj: 099/278-9363.

mob: +385992789363
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Facebook: anandavarazdin ili Maja Segovic CF
Instagram: @anandavarazdin ili @Maja_Segovic
Youtube: @anandavarazdin ili @majasegovic9985
Web: anandacentar.site