CENTAR ANANDA Dijete ili roditelj?

Mr.sc. Maja Šegović, CF® | 26.4.2024. u 09:00h | Objavljeno u Sponzorirano

U dosadašnjem radu s djecom ustanovila sam koliko je važno raditi na široj zajednici, a ne samo na pojedincu. Roditelji, naravno, prate rast i razvoj svoje djece, i ako osjete da bi im nešto od onoga što nude tehnike Access Consciousnessa® bilo doprinos, javljaju se. Obično počnu s: "Znate, moje dijete ima...", a da li to ima samo dijete?

Moramo osvijestiti da je dijete odraz okoline u kojoj je odrastalo. Vrlo često kao reakciju na neke događaje ili obrasce ponašanja koje doživljava od onih koji ga okružuju, on razvija kompenzacijske mehanizme. Roditelji primjećuju te kompenzacije i smatraju da dijete ima neki problem. Zapravo, dijete daje signal.

Kako mnogo radim uživo, tako već kad dođu k meni, bez da su išta rekli o sebi, samo iz njihove međusobne komunikacije predamnom, ja "iščitavam" o čemu se radi. Ne konkretan sadržaj, nego vibraciju "problema". Već prvi tretman Bars često otvara djecu i njima "izleti" neka rečenica tipa "Mama me muči."

Ovo govorim zato jer mi kao roditelji ispunjeni smo redovito osjećajem krivice prema djeci. Iz raznih izvora mi preuzimamo takve osjećaje u svoj sustav i kada to djetetu "izleti" bude nam neugodno. Osjetimo se pogođeni. No, ovdje se ne radi ni o čemu lošem. Dijete otkriva "mjesto" na kojem treba raditi. To je mjesto promjene. To je ključ koji otključava čitavu situaciju.

centar_ananda_maja_segovic_20122023_10_grupni_rad_djeca_2.jpg

Dijete samo ukazuje na to kako "prima" akcije svoj roditelja. Kako ih svojim jedinstvenim "jezikom" prevodi. Kako ih razumije. A to je ono za čime tragamo. Da vidimo, percipiramo, znamo što se zbiva unutar njega tijekom komunikacije s drugima.

To uopće ne mora odgovarati osnovnoj intenciji roditelja. I kad imamo prisustvo i djeteta i roditelja na istome mjestu i ako su oboje otvoreni za otpuštanje zaključanih vibracija koje unose nesklad, možemo napraviti mnogo. U jednom jedinom tretmanu.

Zato često predlažem roditelju Bars tretman da bismo ostvarili otvorenu komunikaciju dijete-roditelj-facilitator. Tako da prihvatite da sve što dijete kaže nije etiketa koju Vam stavlja, već točka promjene koju treba iskoristiti. To je mjesto koje često dijete i fizički locira negdje u tijelu. Ako zadobijem njegovo povjerenje, ono će i ukazati za poziciju koje je u tom trenutku više svjestan. Tada radom na tom dijelu omogućavamo dodatno otpuštanje emocija koje su se tamo usmjeravale tko zna koliko dugo vremena.

Svaki roditelj koji izabire ovakav način rada svjesno doprinosi kvaliteti života svojeg djeteta, cijele obitelji i društva u kojem živi.

Mr.sc. Maja Šegović, CF®
Ananda, centar za unapređenje kvalitete života

Centar "Ananda"

Djelatnost Centra "Ananda" temelji se na tehnikama i alatima Access Consciousnessa® kojima je svrha ukloniti stres i unaprijediti kvalitetu svakodnevnog života modernog čovjeka. Centar je pokrenula mr.sc. Maja Šegović, Access Consciousness® Certified Facilitator®.

- U Centru "Ananda" možete se naručiti na tretman i doći na uvodni razgovor tijekom kojeg dogovaramo "personalizirani" tretman - pojašnjava voditeljica Centra.

Posjetiteljima "Anande" na raspolaganju je 60-ak tjelesnih tretmana kao i verbalne facilitacije (tretmani razgovorom po principu Accessa®). U Centru se redovito održavaju i edukativni tečajevi za one koji sami žele naučiti izvoditi navedene tehnike.

ananda_29092023_07.jpg

Radionice i edukacije

On-line Zoom radionice:

22.-26.04. Energy Pull "Novi Novac" 20.30-21.00 h

ananda_12042024_12a.jpg

27.04. Radionica o novcu "Novi Novac" 17-20 h

ananda_12042024_13.jpg

Tečajevi uživo:

28.04. Tečaj Energetskog Facelifta 10-17 h

ananda_12042024_15.jpg

Prijave na sve radionice/tečajeve slanjem maila sa svojim podacima i nazivom radionice za koju se prijavljujete. Sve detalje i informacije možete doznati na stranici Centra Ananda ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Svi koji žele iskusiti učinak Accessa® na sebi mogu se naručiti na tretman ili facilitaciju na broj: 099/278-9363.

mob: +385992789363
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Facebook: anandavarazdin ili Maja Segovic CF
Instagram: @anandavarazdin ili @Maja_Segovic
Youtube: @anandavarazdin ili @majasegovic9985
Web: maja-segovic.hr

ananda_27102023_5.jpg

ananda_20102023_5.jpg

ananda_01032024_5.jpg