CENTAR ANANDA Biti prisutan - Znači li to da smo budni?

Mr.sc. Maja Šegović, CF® | 21.9.2023. u 10:46h | Objavljeno u Sponzorirano

Koliko puta ste se našli da Vam netko nešto govori, a nemate pojma o čemu to priča? Koliko puta se dogodilo da ne znate ime osobe sa kojom ste se upravo upoznali i koja Vam se predstavila? Jeste li bili prisutni? Budni da, no prisutni sigurno ne.

Ovo su očiti primjeri koji nam dočaravaju naše neprisustvo u trenutku koji se upravo događa. Zapravo, nismo prisutni u svojem životu. Možemo li ga onda kreirati? Znamo li tada uistinu što želimo? Vi sami možete odgovoriti, svatko za sebe. Tko nam tada kreira život? Drugi. Situacije koje Vam dolaze, a niste ih htjeli... i sve dalje tako niz cestu... Što mislite, koliko energije trošite na održavanje stanja neprisutnosti? Da li je to lakše ili biti tu i sad?

ananda_21092023_4.jpg

I što je "čarobni štapić" koji Vas vraća u sadašnjost? Pitanje. Jednostavno, gotovo smiješno pitanje u trenutku kada se uhvatite da niste tu: "Gdje sada bivam?" vraća Vas ovdje. Nastavite li dalje sa pitanjima, za kratko ćete vrijeme osjetiti da ste centrirani, više prisutni, mirniji i počet ćete Vi biti ti koji vozite vlak života. I budite bez osude samih sebe.

To je samo proces. Nije bit u tome da utvrdimo da opet negdje nismo kako treba. Bit je u tome da osvjestimo te trenutke i da naučimo promjeniti tu dinamiku da pretegne na "našu" stranu. Koju stranu? Stranu prisutnosti u ovom trenutku. Tada s lakoćom pamtimo tuđe ime, znamo što je tko rekao i točno znamo što bismo htjeli i kako da to ostvarimo.

ananda_21092023_6.jpg

Prisustvo u trenutku daje nam da zapažamo mnoge sitnice oko nas i da percipiramo mnogo više izbora od onih koje "držimo" u glavi na temelju odluke koju smo donijeli unutarnjim razgovorom. Postavljanjem pitanja u sadašnjem trenutku širimo svijest za mogućnosti koje trenutno imamo.

Neka od njih su: "Koji izbori sada donose najviše u moj život? Što bih sada mogao/la izabrati da se ovo razriješi s lakoćom? Gdje se sada moja pažnja zahtjeva? Tko bi bio doprinos u ovoj situaciji?" I svo ovo vrijeme bili smo u budnom stanju, a da li bivamo prisutni, to je naš izbor. Što birate Vi?

Mr.sc. Maja Šegović, CF®
Ananda, centar za unapređenje kvalitete života

Centar "Ananda"

Djelatnost Centra "Ananda" temelji se na tehnikama i alatima Access Consciousnessa® kojima je svrha ukloniti stres i unaprijediti kvalitetu svakodnevnog života modernog čovjeka. Centar je pokrenula mr.sc. Maja Šegović, Access Consciousness® Certified Facilitator®.

ananda_18052023__7_.jpg

- U Centru "Ananda" možete se naručiti na tretman i doći na uvodni razgovor tijekom kojeg dogovaramo "personalizirani" tretman - pojašnjava voditeljica Centra.

Posjetiteljima "Anande" na raspolaganju je 60-ak tjelesnih tretmana kao i verbalne facilitacije (tretmani razgovorom po principu Accessa®). U Centru se redovito održavaju i edukativni tečajevi za one koji sami žele naučiti izvoditi navedene tehnike.

Video snimke Zoom radionica i dodatne informacije o tehnikama i alatima Access Consciousnessa® možete pogledati na YouTube kanalu voditeljice Centra mr.sc. Maje Šegović CF®.

ananda_21092023_8.jpg

Radionice i edukacije

Proteklog je vikenda u Ananda centru u Varaždinu održan tečaj tjelesnog procesa "Limfno-žlijezdane nepodudarnosti", kao i Zoom-radionica "Budi svoj" koja nudi alate za promjenu koju ne uspjevate postići, a doista to želite.

ananda_21092023_1.jpg

Među sudionicima tečaja je bila i majka dvoje djece koja ima svjesnost da to donosi više u obitelj. Riječ je o procesu za podršku imunitetu, a video o tome nalazi se na YouTube kanalu: mr.sc.Maja Šegović, CF®: https://www.youtube.com/@majasegovic9985

Svi zainteresirani mogu se pridružiti Zoom jutarnjim radionicama: 27.-29.09. od 8-8:45 h.

Zoom radionica o novcu i poslovanju je 01.10. od 17-20 h.

Prijave na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

ananda_21092023_9.jpg

mob: +385992789363
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Facebook: anandavarazdin ili Maja Segovic CF
Instagram: @anandavarazdin ili @Maja_Segovic
Youtube: @anandavarazdin ili @majasegovic9985
Web: anandacentar.site

centar_ananda_varazdin_14072023__3_.jpg