Božićni sajam i Djed Božićnjak u centru Lumini Foto: Lumini

Božićni sajam i Djed Božićnjak u centru Lumini

Sponzorirani članak | 12.12.2019. u 13:40h | Objavljeno u Sponzorirano

Božićni blagdani u Trgovačkom centru Lumini su u punom jeku, a vikend pred nama donosi mnoštvo zanimljivih aktivnosti!

Od subote, 14. prosinca pa sve do Badnjaka na hodnicima centra održat će se već tradicionalni Božićni sajam na kojem sudjeluje 20-ak izlagača. Božićne lampice, raskošni ukrasi, igračke, zimske kapice i rukavice, ali i proizvodi od lavande, rakije, medne i mesne delicije te voće i cvijeće. Sve to vas čeka na Božićnom sajmu, stoga dođite i izaberite poklončiće za svoju obitelj i prijatelje, te dočekajte razdoblje darivanja spremni.

U centar Lumini stiže i Djed Božićnjak koji će se u subotu i nedjelju od 10 sati družiti s djecom i darivati ih slatkim poklonima. Djedica se vraća 21., 22. i 23. prosinca, a poseban program spremio je za sljedeću subotu, 21. prosinca kada će Lumini postati poštanski ured Djeda Božićnjaka, gdje će sva djeca moći ispisati i poslati svoje božićne želje.

U božićnom programu sudjeluje i igraonica Twister koja 21. prosinca sprema Božićni tulum, a 31. prosinca Mini doček nove godine u podne.

Ne zaboravite na „Lumini FOTO Božić“ natječaj koji traje do Badnjaka, a u sklopu kojeg možete osvojiti zaista vrijedne nagrade.

Više informacija o natječaju i ostalim aktivnostima možete naći na www.lumini.hr.

Lumini_Bozicni_sajam_18.JPG

Lumini_Bozicni_sajam_17.JPG

Lumini_59.jpg