Bajaga & Instruktori ove subote u Čakovcu, poklanjamo ulaznice! Foto: Bajaga/FB

Bajaga & Instruktori ove subote u Čakovcu, poklanjamo ulaznice!

VVM | 20.9.2023. u 21:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Bajaga & Instruktori u subotu, 23. rujna, nastupaju u Dvorani graditeljske škole u Čakovcu (GOC).

Varaždinske vijesti u suradnji s organizatorom poklanjaju ulaznice za koncert, na Facebooku i na Instagramu. Kako do ulaznica? Tagirajte osobu koju vodite sa sobom i zapratite naš Facebook ili Instagram.

Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se podižu u Suvenirnici Varaždinskih vijesti na Korzu uz predočenje osobne iskaznice. Sretno svima!

Organizatori Bajzovi Dvori, Tree Hill caffe bar i Grey Hill cafee bar najavljuju večer za pamćenje za sve generacije. Očekuju vas bezvremenski hitovi - Plavi safir, Tišina, Tamara, S druge strane jastuka, Kad hodaš, Moji drugovi, ali i brojni drugi.

Predgrupa na koncertu bit će Ringišpil tribute band, a vrata GOC-a otvaraju se u 20 sati.

Cijene ulaznica su 40€ za VIP 40€ (ulaznica uključuje pristup odvojenom VIP dijelu dvorane, poseban šank), 20€ fan pit, 15€ tribine i 15€ parter.

Ulaznice su dostupne na sljedećim prodajnim mjestima: Bajzovi Dvori Dekanovec, Grey Hill Belica, Tree Hill Prelog, Park’s Caffe Sajmište ili online putem sustava Entrio. Putem sustava Entrio možete ih kupiti i u Suvenirnici Varaždinskih vijesti na Korzu (Trg Kralja Tomislava 7).

Bajaga-i-Instruktori-23.9.2023.-Cakovec-1030x632.jpg