Ananda Centar: Iskustvo sa vama - promjena u nama

Sponzorirani članak | 16.5.2023. u 12:22h | Objavljeno u Sponzorirano

Već drugu godinu za redom aktivnog rada sa Vama donosi iskustvo koje ima smisla ispričati, jer može biti doprinos svima koji traže neke nove načine suočavanja sa onim što nam donosi životna svakodnevica. Opisat ću životnu situaciju i potom navesti koji alati Access Consciousness®a se ovdje mogu primijeniti i kakvo je bilo Vaše iskustvo kada ste to iskoristili za sebe.

U svakom napisu donijet ću nešto novo što ćete moći primijeniti ako izaberete. Sve je uvijek Vaš izbor.

Danas ću nešto reći o tome što se događa kada živimo u okolini gdje u neadekvatnim odnosima razvijamo niz tegoba i živimo u stalnom stresu. I, naravno. Mislimo da kada bi se sve oko nas promijenilo, mi bismo bili dobro. Glavna preokupacija nam je uvjeriti druge da budu „kako treba“. To nam ne uspijeva, i stalno smo napeti, i, ovisno gdje taj stres deponiramo, počinjemo razvijati razne simptome u tijelu. Tijelo nam govori da nešto „nije kako treba“. Pitamo se što se to sa nama zbiva?

IMG-20230512-WA0010.jpg

To je točka u kojoj ste mnogi od Vas došli i do mene, tražeći odgovor na pitanje: „Što sad?“. Prvi korak je da Vam uvijek napravim tretman Access Bars da se opustite i „stišate buku“ u glavi. Time omogućimo i relaksaciju tijela. Tada možete početi „čuti“ i druge mogućnosti. Kad imate svoju „priču“ teško dopuštate zaista i primiti drugačiju informaciju. Jedino na što imate utjecaj ste doista samo Vi. Od Vas sve počinje. I Vi niste u krivu niti u pravu. Niti okolina također. Svi radite izbore koje ste naučili i oni stvaraju ono u čemu živite. Vi se ne trebate mijenjati i ne postoji niti jedan obrazac koji bi mogao nešto presložiti da počne funkcionirati. Usmjerite se na sebe. Sve što mislite o sebi i drugima, samo je zanimljivo gledište i rezultat je zaključaka koje smo donijeli na osnovu onoga kako nam nešto izgleda. Svijest o tome da ste u redu, daje Vam polaznu točku da počnete postavljati pitanja®. Kako može bolje od ovoga? Što je dobro u ovome, a ja ne vidim? Koje sam ja dobro u ovome, a to ne vidim? Koje mogućnosti ovdje imam, a nisam uzela/o u obzir?® 

Postavljanjem ovih pitanja usmjeravate pažnju na sebe. Prestajete razmišljati o drugima. A što su misli? Energija. Tako svoju snagu umjeravate ponovno prema sebi. I svagdje gdje ste unutar tijela deponirali produkte Vaših misli, počinje promjena. Osjećate se fizički i emocionalno drugačije. Oslobađa se "prostor" u Vama i počinjete osjećati neku novu lakoću. Koliko time sebe osnažujete? I koliko više snage ostaje Vama koju ste prije trošili na misli o... 

Nastavljajući ovaj ciklus tretmana Bars i pitanja, polako mijenjamo svoje stanje od kojeg smo počeli i okolina se počinje mijenjati. Kako to? Mi smo s okolinom u interakciji. Usmjerimo li svoju energiju prema sebi, mijenjamo i energetsku situaciju oko sebe. Kako će se okolina "presložiti" ovisi o njihovim izborima. Nije na nama. Mi "rješavamo" sebe.

Sve ovo odnosi se na zatečenu situaciju s kojom ste došli. Koju dobrobit nam donosi primjena naučenog na stvari koje tek dolaze? Na taj način možemo prekinuti začarani krug u kojem se vrtimo. I živjeti na novi način.

Stranice Centra Ananda za informiranje:
FACEBOOK ANANDA
https://www.facebook.com/anandavarazdin

FACEBOOK MAJA SEGOVIC CF
https://www.facebook.com/profile.php?id=100089078522704
YOUTUBE ANANDA
https://www.youtube.com/@anandavarazdin
YOUTUBE MAJA ŠEGOVIĆ CF
https://www.youtube.com/@majasegovic9985
INSTAGRAM ANANDA
https://instagram.com/anandavarazdin?igshid=MGNiNDI5ZTU=
INSTAGRAM MAJA ŠEGOVIĆ CF
https://instagram.com/maja_segovic?igshid=ZDdkNTZiNTM=
WEB STRANICA ANANDA
https://anandacentar.site

ipiccy_image_1.jpg