Steakhouse Masni Brk, u svega tri godine izrastao je u ozbiljan i respektabilan steakhouse prepoznat puno šire od varaždinske regije zahvaljujući mladom chefu Vrčeku koji je autor kuhinje ovog restorana. Iako mlad chef Karlo Vrček već je stekao bogato iskustvo i prije nego što je preuzeo kuhinju ovog Varaždinskog restorana.
Mladi talent s bogatim iskustvom
Karlo Vrček je mladi kuhar koji je svoj talent oblikovao pod mentorstvom renomiranog chefa Roberta Slogara. Sa svega 21 godine postao je šef kuhinje u prestižnom restoranu Bernarda, a potom je vodio kuhinje u restoranima Šampjer na otoku Šolti i Konobi Porto Rosso, skupljao znanje i iskustvo i u Dubrovniku, pa i izvan granica lijepe naše u Njemačkoj. Od 2022. je pronašao svoj dom u Masnom Brku, gdje vodi kuhinju od prvog dana, a nedavno preuzeo prvu franšizu i time ostvario svoj san.

Karlo o svom potezu
- Oduvijek mi je bila najveća želja voditi vlastiti restoran. Preuzimanjem franšize Masnog Brka izlazim iz zone komfora i dobivam priliku ostvariti taj san. Drago mi je što mogu razvijati i podizati standarde i stvarati iskustvo zbog kojeg će gosti željeti ponovno doći - kaže Vrček.
Nova era Masnog Brka
Masni Brk ostaje mjesto gdje se spajaju vrhunsko meso, kreativni pristupi i šarmantna atmosfera koja osvaja posjetitelje. Osim što vodi varaždinsku franšizu, Karlo ima i važnu savjetodavnu ulogu u razvoju brenda: mentorira buduće franšizere, nadzire kvalitetu i pomaže oblikovati strategiju širenja restorana.

Kao šef kuhinje, franšizer i savjetnik, cilj je dodatno unijeti strast, stručnost i viziju koja restoran u Varaždinu i šire pozicionira kao destinaciju za ljubitelje vrhunskog mesa, dobre atmosfere i kvalitetnog gastronomskog iskustva.
