Ambiciozni chef Karlo Vrček preuzima franšizu Steakhouse Masni Brk i otvara novo poglavlje u karijeri Foto: Steakhouse Masni brk/Krešiimr Đurić

Ambiciozni chef Karlo Vrček preuzima franšizu Steakhouse Masni Brk i otvara novo poglavlje u karijeri

VV | 11.11.2025. u 11:48h | Objavljeno u Sponzorirano
ZTB uređenje

Steakhouse Masni Brk, u svega tri godine izrastao je u ozbiljan i respektabilan steakhouse prepoznat puno šire od varaždinske regije zahvaljujući mladom chefu Vrčeku koji je autor kuhinje ovog restorana. Iako mlad chef Karlo Vrček već je stekao bogato iskustvo i prije nego što je preuzeo kuhinju ovog Varaždinskog restorana.

Mladi talent s bogatim iskustvom

Karlo Vrček je mladi kuhar koji je svoj talent oblikovao pod mentorstvom renomiranog chefa Roberta Slogara. Sa svega 21 godine postao je šef kuhinje u prestižnom restoranu Bernarda, a potom je vodio kuhinje u restoranima Šampjer na otoku Šolti i Konobi Porto Rosso, skupljao znanje i iskustvo i u Dubrovniku, pa i izvan granica lijepe naše u Njemačkoj. Od 2022. je pronašao svoj dom u Masnom Brku, gdje vodi kuhinju od prvog dana, a nedavno preuzeo prvu franšizu i time ostvario svoj san.

OVA.jpg

Karlo o svom potezu

- Oduvijek mi je bila najveća želja voditi vlastiti restoran. Preuzimanjem franšize Masnog Brka izlazim iz zone komfora i dobivam priliku ostvariti taj san. Drago mi je što mogu razvijati i podizati standarde i stvarati iskustvo zbog kojeg će gosti željeti ponovno doći - kaže Vrček.

Nova era Masnog Brka

Masni Brk ostaje mjesto gdje se spajaju vrhunsko meso, kreativni pristupi i šarmantna atmosfera koja osvaja posjetitelje. Osim što vodi varaždinsku franšizu, Karlo ima i važnu savjetodavnu ulogu u razvoju brenda: mentorira buduće franšizere, nadzire kvalitetu i pomaže oblikovati strategiju širenja restorana.

DSC_1236_batch2.jpg

Kao šef kuhinje, franšizer i savjetnik, cilj je dodatno unijeti strast, stručnost i viziju koja restoran u Varaždinu i šire pozicionira kao destinaciju za ljubitelje vrhunskog mesa, dobre atmosfere i kvalitetnog gastronomskog iskustva.