Adventsko darivanje: Noćenje i doručak za dvoje u hotelu Trakošćan!

VV | 9.12.2023. u 08:36h | Objavljeno u Sponzorirano

Odbrojavajte s nama dane do Božića i osvojite vrijedne poklone pod bor!

Zavirite u adventski kalendar Varaždinskih vijesti s vrijednim poklonima. Svakodnevno darivanje traje od 1. prosinca do Badnjaka, 24. prosinca.

Danas poklanjamo noćenje i doručak za dvoje u hotelu Trakošćan!

hotel_trakoscan_odmor_za_dvoje_09122023.jpg

Hotel Trakošćan nalazi se u bajkovitom okruženju u blizini jednog od najljepših i najočuvanijih dvoraca bogate hrvatske baštine, koji se nalazi na popisu najljepših dvoraca Europe.

Uz bogatu ponudu aktivnosti i sadržaja osmislit će vaše slobodno vrijeme. Teniski tereni i padel tereni, koji su dio hotelskog kompleksa, pružaju dodatnu rekreaciju i zabavu sportašima i rekreativcima. Za one najmanje tu je i novouređeni prostor unutarnje dječje igraonice te vanjsko dječje igralište, a vikendom animacija za djecu i odrasle uz razne aktivnosti i radionice.

Ako ste do sada mislili da posao i opuštanje ne mogu biti zajedno u istoj rečenici, Hotel Trakošćan će vam promijeniti mišljenje. Odlična je destinacija za organiziranje seminara, teambuildinga, kongresa i drugih korporativnih događanja uz mogućnost opuštanja u wellness centru nakon napornog dana.

U 126 moderno opremljenih soba i dva apartmana Hotel Trakošćan nudi vrhunsku uslugu smještaja i široku paletu sadržaja. Svaka soba ima pogled na Park šumu, odnosno na prekrasan dvorac Trakošćan, što će upotpuniti vaš ukupni doživljaj.

Hotel Trakošćan
Trakošćan 5, Bednja
Sales & Events: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. / Front Office & Reservations: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. /
Tel: +385 42 440 800 / Web: hotel-trakoscan.hr

Kako biste sudjelovali, obavezno slijedite ove korake:

- Označite minimalno dvoje prijatelja u komentar objave (kako bismo mogli napraviti izbor pobjednika).

- Podijelite ovu objavu na Vašem Facebook profilu.

- Zapratite naš Facebook profil Varaždinskih vijesti OVDJE

- Zapratite Instagram profil Varaždinskih vijesti OVDJE

- Pretplatite se na YouTube kanal Varaždinskih vijesti OVDJE