×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 65

Advent u atriju Starog grada Zrinskih

V.V. | 24.11.2016. u 08:27h | Objavljeno u Sponzorirano

Doživite čaroliju Adventa u atriju Starog grada Zrinskih 

Iščekivanje Božića u Čakovcu nikad nije bilo bogatije. U petak 25. studenog započinje čarolija Adventa u atriju Starog grada Zrinskih koju će svečano otvoriti međimurski župan Matija Posavec, a koja će potrajati sve do 18. prosinca 2016. Tradicionalne drvene kućice, vatra, bor i božićni ukrasi, Djed Božićnjak, trubači na prozorima Starog grada, svjetlosni show, filmoteka, glazbeni program, kreativne radionice za djecu, kuhano vino u adventskim šalicama, božićno pivo i fina hrana. To je samo dio onog što vas čeka.

Provedite Advent u atriju čakovečkog Starog grada u posebnom ozračju, odišući ljepotom došašća kao i radošću samog Božića u organizaciji Restorana i vinarije Shamper, Turističke zajednice Međimurske županije i Muzeja Međimurja Čakovec.

Program petkom traje 16 - 21, subotom od 10 - 21 a nedjeljom od 15 - 21 sati. Na adventskom sajmu će se sa svojom ponudom predstaviti Restoran i vinarija Shamper, Mesnica Oletić sa svojim mesnim delicijama i sirana Krnjak sa svojim sirevima, dok će se za eno ponudu pobrinuti vinarija Dvanajščak – Kozol, a za ljubitelje piva Lepi Dečki Brewery će točiti svoje pivo. Muzej Međimurja Čakovec će svim posjetiteljima predstaviti svoje suvenire, za slatko tu su slastice slastičarne Šešet, dok će se OPG Rajher predstaviti sa svojim proizvodima od aronije. Niti jedan Božić ne može proći bez najočekivanijeg člana obitelji Mraz, pa će se tako Studio Marrtinez Photography i Bazinga pobrinuti da sva djeca odu sretna s fotografijom Djeda Božićnjaka. Djecu će razveseliti i Udruga Kreativci Međimurja koji će za mališane održavati kreativne radionice.

Program Advent Skupni

U sklopu sajma održavat će se humanitarna prodaja u adventskim kućicama, pa ćete tako prvog vikenda moći pronaći proizvode Udruge kreativci Međimurja, drugog vikenda će vam se svojim cekerima predstaviti Udruga žena Nedelišće, trećeg vikenda Udruga žena Magnolija, dok će posljednji vikend Adventa upotpuniti Udruga pivara Sjever.

Dođite i osjetite čaroliju Adventa u atriju Starog grada Zrinskih.

Označeno u