VIDEO, FOTO: Davor Bernardić vjeruje u pobjedu u Varaždinu i Varaždinskoj županiji Foto: Martin Novosel

VIDEO, FOTO: Davor Bernardić vjeruje u pobjedu u Varaždinu i Varaždinskoj županiji

Varaždinske vijesti | 16.12.2019. u 21:14h | Objavljeno u Aktualno

Danas se u hotelu Park Boutique se održala Izvještajna konvencija Gradske organizacije SDP-a Varaždin. Konvenciju koja se održala u konferencijskoj dvorani hotela s početkom u 19 sati, posjetio je i predsjednik SDP-a Davor Bernardić.

- Za nas je 2019. godina bila izazovna i puna teških odluka i odricanja. Bila je to godina u kojoj smo inzistirali na našem planu  za rast plaća i mirovina, našem planu za bolje zdravstvo i na tome ćemo inzistirati u 2020. godini. To je pogotovo važno reći ovdje u Varaždinskoj županiji gdje su prosječne plaće male i zato je važno podići plaće kako se ne bi još više ljudi iseljavalo - rekao je Bernardić.

Također se osvrnuo i na predstojeće predsjedničke izbore te je najavio pobjedu SDP-ovog kandidata Zorana Milanovića već u prvom krugu.

- Na građanima je na ovim izborima vrlo jednostavni izbor. Normalna ili nenormalna Hrvatska, pravedna ili nepravedna Hrvatska, građanska ili crna nazadnjačka Hrvatska. Prem tome, pozivam sve građane naše zemlje kako drugi ne bi odlučivali umjesto nas. Vjerujem u pobjedu u prvom krugu, vjerujem i u dominantnu pobjedu u Varaždinu i Varaždinskoj županiji - zaključio je Bernardić.

Video sadržaj