U Ritzu će biti dosta šećera za predizbornu kampanju: stigla donacija Domovinskog pokreta Foto: Krešimir Đurić/Domovinski pokret

U Ritzu će biti dosta šećera za predizbornu kampanju: stigla donacija Domovinskog pokreta

VV | 17.4.2021. u 14:02h | Objavljeno u Aktualno

Danas je prijepodne ispred Županijske palače u Varaždinu održana konferencija za medije Domovinskog pokreta grada Varaždina na kojoj je ova stranka ukazala na osnovne nadopune Zakona o civilnim stradalnicima Domovinskog rata.

Uvodno je okupljene građane Varaždina i kolege iz Domovinskog pokreta pozdravio predsjednik županijske organizacije Domovinskog pokreta i kandidat stranke za gradonačelnika Varaždina Ronald Ređep.

1._Redjep_Mlinarić_Ćipe_i_Novoselec.jpg

- Veselim se ovoj izbornoj utrci kojom će Domovinski pokret, nastao pred tek godinu dana, snažno istaknuti svoje osnovne značajke: poštenje, pravdu i brigu za našu djecu, branitelje, stare i nemoćne, i sve ostale građane našega grada. Više se nećemo baviti perifernim stvarima kao naši prethodnici, već ćemo konkretno i konačno odgovorno voditi naš Varaždin – kazao je Ređep.

Na konferenciji je bio saborski zastupnik Stipo Mlinarić Ćipe kojie se zahvalio Varaždincima koji su ratne 1991. godine dali svoj oboli obrani grada heroja Vukovara iz kojeg i sam dolazi. Ćipe je u Varaždinu pružio podršku u kampanji Ronaldu Ređjepu i Darku Novoselcu na njihovim kandidaturama za gradonačelnika, odnosno župana.

5._Šećer_za_Ritz_2.jpg

- Došlo je vrijeme da s vlasti odu svi koji su proteklih dvadeset godina pogrešno vodili ovu zemlju te da s promjenom vlasti i dolaskom poštenih ljudi konačno hrvatskom narodu svane neko bolje vrijeme - istaknuo je saborski zastupnik.

Nakon konferencije, u obližnjem ugostiteljskom objektu Ritz osoblju su, kao što je to bilo najavljeno, predali veće količine šećera za kavu.

- Riječ je o javnom pozivu upućenom svim kandidatima za gradonačelnika Varaždina na predstojećim izborima, na što je pozvao direktor poduzeća koje upravlja ovim lokalom u vlasništvu Grada Varaždina, htijući tako prikriti namjeru osobne promocije za mjesto gradonačelnika putem letka poduzeća Parkovi upućenog građanima Varaždina izvan zakonskog termina kampanje – pojasnio je Ređep.

DSC_0875.JPG

DSC_0887.JPG

Označeno u