Uz račune za grobna mjesta, Parkovi šalju i letak s Runčevom zahvalom za pravovremene uplate

vv | 18.3.2021. u 15:40h | Objavljeno u Aktualno

Uz uobičajene, polugodišnje račune za grobna mjesta, varaždinski Parkovi šalju i letak zahvale za pravovremene uplate, koji je uzburkao duhove.

-Hvala Vam! Drage Varaždinke i Varaždinci, zahvaljujemo na Vašim redovitim uplatama za grobnu naknadu. Zahvaljujući Vama naše groblje je najljepše u Europi, izjava je na letku mr.sc. Alena Runca, direktora Parkova, koji ukazuje na vrijednost varaždinskoga groblja, kao i na obavljene, odnosno planirane radove na grobljima.

Ova iskorak u komunikaciji Parkova, odnosno njegovog direktora - koji je ujedno i kandidat HDZ-a za varaždinskoga gradonačelnika - nije dobro lagao dr. sc. Nevenu Bosilju, SDP-ovom kandidatu za varaždinskoga gradonačelnika.

-Ovo je model kojim se HDZ i Čehok cijelo vrijeme služe, a to je da za svoje privatne interese posežu u gradsku blagajnu. Ovo je skandalozan primjer trošenja javnog novca za osobnu promociju i to Varaždinci trebaju osuditi. HDZ i Čehok na gradsku blagajnu gledaju kao svoju kasicu prasicu, veli Bosilj, dodajući da je Runac "samo još jedan lik u tom njihovom igrokazu".