Reformisti ženama dijelili jaglace i čestitali im Međunarodni dan žena

VV | 8.3.2019. u 19:27h | Objavljeno u Aktualno

Uz okrugli stol na temu položaj žena u društvu kojeg su tradicionalno organizirale članice Interesnog odbora žena NS – Reformisti, članovi te stranke danas su dijelili jaglace i tako svim ženama poželjeli sretan Međunarodni dan žena.

Kao i svake godine Reformisti su obišli nekoliko lokacija pa su tako u jutarnjima satima podijelili jaglace na Franjevačkom trgu, u Općoj bolnici Varaždin, ispred Konzuma u Zagrebačkoj ulici u 3. Mjesnom odboru, ispred trgovačkog centra Kaufland, a posebno su razveselili žene djelatnice Varteksa prilikom odlaska s njihovih radnih mjesta. Podjeli su prisustvovali predsjednik stranke Radimir Čačić, potpredsjednica Natalija Martinčević, potpredsjednik Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije Nenad Koščak i Darko Detelj, potpredsjednik Gradske organizacije Reformista Varaždin kao i brojni članovi Reformista Gradske organizacije Varaždin.

Gradska_organizacija_Varaždin_3.JPG

Jaglaci su podijeljeni ženama u Sračincu, Vidovcu, Lepoglavi, Ivancu, Svetom Iliji, Breznici, Trnovcu Bartolovečkom, Petrijancu, Cestici, Gornjem Knegincu, Novom Marofu i Maruševcu.
Reformisti iz Ivanca zajedno sa zamjenikom župana, Robertom Vugrinom, uz prigodnu podjelu jaglaca, Dan žena čestitali su i djelatnicama tvrtke Ivančica u Ivancu. Reformisti iz Jalžabeta sa svojim sugrađankama družili su se uz besplatnu kavu, Reformisti iz Varaždinskih Toplica uz jaglace, žene su počastili ukusnim kolačima i kavom, dok su Reformisti iz Ludbrega zajedno s kolegama iz Martijanca i Svetog Đurđa sugrađanke uz jaglace počastili druženjem uz kolače.
Župan Radimir Čačić, u Domu za starije i nemoćne, korisnicama je osobno čestitao njihov dan uz podjelu ruža.