POLITIČKA SUBOTA U Varaždinu Škoro, HNS predstavlja kandidate, a Reformisti o porukama Domovinskog pokreta Foto: Ilustracija/Arhiva VV

POLITIČKA SUBOTA U Varaždinu Škoro, HNS predstavlja kandidate, a Reformisti o porukama Domovinskog pokreta

VV | 12.6.2020. u 18:22h | Objavljeno u Aktualno

Sutra, u subotu 13. lipnja u hotelu Turist s početkom u 10 sati održat će se veliki skup HNS-a na kojem će biti predstavljeno svih 14 kandidata na HNS-ovoj listi u III. izbornoj jedinici o čemu će govoriti potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar i ministirac znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak.

Na Franjevačkom trgu s početkom u 10.30 sati konferenciju za novinare održat će predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro, dok će u 11.30 sati u poslovnom centru u Pavlinska NS Reformisti održati konferenciju za medije kojoj je tema zastrašujuće i opasne poruke iz Domovinskog pokreta.

Na konferenciji će biti Natalija Martinčević, potpredsjednica Reformista i predsjednica županijske organizacije Varaždinske županije, Valerija Paljak, potpredsjednica županijske organizacije Reformista i predsjednica Interesnog odbora žena Reformista Varaždinske županije te Vlasta Cindrić predsjednica  Interesnog odbora žena Gradske organizacije Varaždin.