Patafta: Sudski postupci u vezi bala su jedna tragikomedija

vv | 18.5.2017. u 19:38h | Objavljeno u Aktualno

Uključivanje u političku utakmicu Davora Patafte, poduzetnika čiji je samozatajan rad obilježen uglavnom velikim usponima, ali i oštrim padom prije sedam godina, a onda opet usponom - i dalje izaziva zanimanje, pa i kontroverze, gotovo kao i Ivana Čehoka, bivšeg varaždinskoga gradonačelnika.

Zajedno s Ligom za Varaždin, Patafta je po prvi put u povijesti Varaždina, usprkos nizu teškoća, uspio dovesti na političku scenu niz poduzetnike koji su se dokazali ne samo na domaćem, nego i stranim tržištima. Isto tako unijeli su niz svježih ideja, poput ukidanja prireza u Varaždinu, što je odjeknulo i na razini države. 

Međutim, isto tako predmet rasprava su i sudski postupci koji se vode u vezi zbrinjavanja bala, a za koji drži da su "jedna trgikomedija".

Zašto misli tako, kako je i zašto nastala Liga za Varaždin, zašto se odlučio kandidirati za zamjenika gradonačelnika, kako Varaždin vidi danas, a kako sutra i zašto baš Liga za Varaždin može pokrenuti varaždinskog gospodarstvo – koje drži ključnim za ukupni oporavak grada -  neka su od pitanja na koje će odgovarati u razgovora koji će biti emitiran na VTV-u večeras od 20 sati.

Nakon toga slijedi snimka javnog sučeljavanja svih kandidata za varaždinskoga gradonačelnika i zamjenike  koje su priredile Varaždinske vijesti skupa s partnerima.

 

Video sadržaj