Jučer tri provale - ukradeno domaćih 180 kg suhomesnatih proizvoda

| 16.12.2015. u 11:40h | Objavljeno u Crna kronika

Od 13. do 15. prosinca, u ulici Vilka Novaka u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u šupu vlasništvo muškarca starosti 59 godina, iz koje je otuđio plinski bojler. Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći, 15./16. prosinca nepoznati je počinitelj provalio u prostoriju za sušenje mesa u ulici Miroslava Krleže u Hrženici, vlasništvo 52-godišnjaka i otuđio oko 80 kilograma domaćih suhomesnatih proizvoda.

Iste noći u Hrastovljanu, nepoznati je počinitelj provalio u dvorišni prostor vlasništvo 57-godišnjaka, gdje se uz pomoć pronađenih ljestvi popeo na tavanski prostor garaže i otuđio oko 100 kilograma suhomesnatih proizvoda. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovih kaznenih djela.

Obzirom da je u posljednje vrijeme zabilježen niz ovakvih kaznenih djela provala i krađa suhomesnatih proizvoda, skrećemo pozornost građanima da povećaju mjere sigurnosti i zaštite takvih objekata.