Laburisti: Zbog Mosta i Nakića ćemo morati prodavati kuće lihvarima

| 13.4.2016. u 09:00h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Hrvatski laburisti - Stranka rada Varaždinske županije oglasili su se danas priopćenjem u kojem su uputili kritike Mostu. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

Ono što je kontinuitet u ovih nekoliko mjeseci rada ove vlade je nevjerojatna licemjernost Mosta, što zapravo i ne čudi,  bilo je to jasno već u izbornoj noći kad je Petrov izjavio da riječ ne znači ništa pa čak i kad je ovjeriš kod javnog bilježnika. Samo su naivni mogli vjerovati da će netko biti toliko lud da si smanjuje plaću i privilegije, a na tim obećanjima je Most dobio svoje mandate. Priča se ponavlja uz isti obrazac sada kad su u pitanju dotacije političkim strankama. Most tobože predlaže, ali onda se kao složi sa time da se ipak ne bi diralo u njihovu kasu, pa to onda prolongiraju za ona vremena kad i tako više neće dobivati ništa. Silovanje zdrave pameti građana je u tome kako nas se pokušava uvjeriti da Most želi nešto pošteno, ali ga drugi koče, što je suluda teza. Bez njih nema vlade ili pak su obične marionete, iako to oni odlučno demantiraju. Ispada tako da dok HDZ nešto predlaže što ne „sjeda“ dobro građanima, Most pere ruke, iako su dio tog tima, što je izrazito nekorektno prema koalicijskom partneru. Isto tako Most ne zanima to što ćemo vrlo skoro, zbog gospodina Nakića, morati prodavati lihvarima kuću ili stan da bi odležali par dana u bolnici.
Izgleda da od čuda zvanog Most nije ostao ni onaj pontonski, kakav smo imali svojevremeno, dok su nam srušili Maslenički.   

Predsjdnik Podružnice Varaždinske županij Hrvatskih laburista – Stranke rada Božidar Kolarić