IZBORI Sedmero kandidata za gradonačelnika Varaždina, Kolarek Karakaš odustala

M.P./Varaždinske vijesti | 5.5.2017. u 19:43h | Objavljeno u Aktualno

Alen Kišić, Damir Habijan, Natalija Martinčević, Ivan Čehok, Vlado Sevšek, Ladislav Ilčić i Rajko Dondur kandidati su za gradonačelnike Grada Varaždina.

Iako je Mirjana Kolarek Karakaš najavila da će istaknuti svoju kandidaturu za varaždinsku gradonačelnicu, od predsjednika Gradskog izbornog povjerenstva Grada Varaždina Alana Pretkovića doznali smo da je povukla svoju kandidaturu.

Denis Čupić i Sanja Zember kandidati su za zamjenike HDZ-ovom Damiru Habijanu, dok su zamjenici za kandidate SDP-ovom Alenu Kišiću HNS-ovi prof.dr.sc. Vesna Dušak i mr.sc Nikola Plavec dipl.ing.

Kandidati za zamjenike Vlade Sevšeka su Davor Patafta i Dubravka Lekić, a Darko Detelj i Ivana Golubić Horvat kandidati su za zamjenike Natalije Martinčević iz redova reformista.

Kandidati za zamjenike Čehoku su Zlatan Avar te Sandra Malenica.

Kandidati za zamjenike Ladislava Ilčića su Nikola Šopar i Krunoslav Burek, a Rajku Donduru iz Živog zida kandidati su Matija Šprem i Tihana Glavica.

Gledajući kandidacijske liste za izbor članova Gradskog vijeća, ima ih trinaest. Svoje su liste istaknuli kandidacijska lista grupe birača s nositeljem Ivanom Čehokom, HRAST s nositeljem Ladislavom Ilčićem, HDZ s nositeljem Damirom Habijanom, HSLS s nositeljem Zoranom Vidovićem, HSSK s nositeljicom Mirjanom Kolarek-Karakaš, laburisti s nositeljem Božidarom Kolarićem, MOST s nositeljem Robertom Podolnjakom, reformisti s nositeljicom Natalijom Martinčević, stranka Pametno i ORAH s nositeljem Dariom Carevom, kandidacijska lista grupe birača s nositeljem Jurajom Rožićem, kandidacijska lista grupe birača s nositeljem Vladom Sevšekom, lista SDP-a, HNS-a, HSS-a i HSU-a s nositeljem Alenom Kišićem te Živi zid s nositeljem Rajkom Dondurom.

Označeno u