Hudoletnjak, nakon zatvora, ulazi u utrku za gradonačelnika, i to s krunicom!

vv | 24.2.2021. u 13:57h | Objavljeno u Aktualno
Svoju kandidaturu za gradonačelnika Grada Ivanca na predstojećim lokalnim izborima najavio je i nezavisni kandidat Ivan Hudoletnjak, 58-godišnji diplomirani pravnik iz Ivanca. Radi se o interesantnoj osobi, poznatoj u lokalnoj sredini Grada Ivanca, burnog prijašnjeg života, radi kojeg je čak bio i u zatvoru.

Međutim, prije desetak godina iz temelja je promijenio svoj život, a kao vanjski znak njegove promjene vidljiva je krunica, koju stalno nosi oko vrata.

- Razlog moje kandidature je poticaj da iznesem i neka druga mišljenja o tome kako bi Grad Ivanec trebao funkcionirati i koji bi trebali biti prioriteti u njegovom vođenju. Svi mi ponekad imamo ideja što bi i kako bi trebao izgledati i funkcionirati naš Grad, ali sudjelovanje na lokalnim izborima, bilo kako kandidati bilo kao glasači, je jedino pravo mjesto gdje to možemo na kontruktivni način izraziti. Moja su razmišljanja da građani Grada Ivanca zaslužuju besplatno parkiranje, da se središte Grada ne bi trebalo zatvarati nego organizirati sistemom jednosmjernih ulica, da bi se trebalo spriječiti devastiranje Ivančice, da bi svakako trebalo pokrenuti izgradnju POS stanova za mlade obitelji, itd. Puno dobrih stvari je učinilo i dosadašnje vodstvo Grada, neke započete bi trebalo i nastaviti, ali smatram da bi s novim vodstvom Grad Ivanec mogao u budućnosti biti još bolje mjesto za sve njegove građane. Zalog tome nije samo funkcija gradonačelnika nego i mnogi stručni ljudi koji rade u službama Grada, gradskim ustanovama, javnim poduzećima u većinskom vlasništvu Grada, veli nam Hudoletnjak, koji smatra da bi s novim vodstvom i novim idejama i oni mogli dati novi i bolji doprinos.