Sadržaj s oznakom: pčelarstvo
Općina Sveti Ilija pomaže pčelarima, rok za prijavu je 7. listopada
FOTO Gradonačelnica Ratković okupila topličke pčelare na tradicionalnom druženju
Svjetski dan pčela: Učenici i djelatnici OŠ Podrute svaki dan pridonose očuvanju pčela
III. OŠ Varaždin ugostila sudionike projekta "To bee or not to bee – development of ecological competeces“
FOTO Prvašići VI. OŠ Varaždin postali pčelari i saznali zašto je med zdrav
Školski medni dan na VI. osnovnoj školi Varaždin
Pomoć pčelarima s područja općine Sveti Ilija
Izazovna godina za pčelare: Općina Jalžabet osigurala 725 kg šećera za prihranu
Suradnja škole i pčelara: SŠ "Arborteum Opeka" dobiva Pčelarsku grupu!
SŠ “Arboretum Opeka” provodi projekt uspostave Regionalnog centra kompetentnosti u poljoprivredi u sklopu kojeg je u izradi i standard zanimanja “Apiterapeut”
FOTO "Pčele su važne jer one rade med, a med jedemo da budemo zdravi"
Masovni pomor pčela: Nadoknada štete nije rješenje, krivca treba objaviti i pošteno kazniti!
U zajednicama koje još nisu stradale, sljedećih nekoliko mjeseci ugibat će mlade pčele koje će se tek izleći, a ispred košnica pčelari će nalaziti brdo mrtvih pčela, koje mravi i ptice neće htjeti pojesti zbog otrova
Med obitelji Namjesnik iz Križovljana pokraj Ludbrega među najboljima na svijetu!
OPG Namjesnik među najvećim je proizvođačima meda u Hrvatskoj, košnice sele od Slavonije do Dalmacije, a trgovinu s bogatim asortimanom pčelinjih proizvoda već 40 godina imaju na varaždinskoj tržnici
Počinje sezona rojenja pčela: Tko i gdje smije “hvatati” rojeve?
Ako se pčelaru pčele izroje, on roj, naravno , smije hvatati, no smije li hvatati roj pčela koji nije njegov?
Održana redovna skupština Pčelarske udruge Čmalico iz Bednje
Pčelarska udruga Čmalico: predstavljanje Sektorskih intervencija iz područja pčelarstva
KLIMATSKE PROMJENE Umjesto u košnicama, pčele zimu provode tražeći hranu
Zagrijavanje planeta i intenzivne promjene vremenskih obrazaca mijenjaju ponašanje kod cvjetnica i njihovih oprašivača, uzrokujući prilagodbu novonastalim uvjetima te prehrambeni stres kod oprašivača