Sadržaj s oznakom: Odjel Prehrambene tehnologije Sveučilišta Sjever
Objavljeno u Aktualno | 10.10.2023.
Zaboravljene žitarice i pseudožitarice: "Proso i heljdu treba vratiti na jelovnik!"
Izv.prof.dr.sc. Uršulin-Trstenjak s Odjela prehrambene tehnologije Sveučilišta Sjever često drži predavanja na temu promocije zdravlja, zdrave/pravilne prehrane, rekreacije i prevenciji bolesti
Objavljeno u Društvo | 23.10.2023.
Znanstvena konferencija na Sveučilištu Sjever okupila 150 stručnjaka iz 12 zemalja
Sveučilište Sjever je 16. i 17. listopada ugostilo 150 znanstvenika iz 12 zemalja koji su sudjelovali na 2. Međunarodnoj konferenciji “Hrana i klimatske promjene”. Uz Odjel za pehrambenu tehnologiju Sveučilišta…
Objavljeno u Društvo | 29.5.2023.
Radionice o zdravoj hrani i pripremi obroka: Kako prehranom spriječiti bolesti?
Radionice projekta "Promocija zdravlja i prevencija bolesti krvožilnog sustava, pretilosti i dijabetesa" pod vodstvom izv. prof. dr. sc. Natalije Uršulin - Trstenjak sa Sveučilišta Sjever održane su sa svim dobnim skupinama u općinama Bednja i Vinica
Objavljeno u Društvo | 20.3.2023.
Odjel Prehrambene tehnologije Sveučilišta Sjever obilježio Dan osviještenosti o debljini
Prigodnim predavanjima na Sveučilište Sjever u Koprivnici Odjela Prehrambene tehnologije obilježen je 16. ožujka Hrvatski dan osviještenosti o debljini.