Zaklada hrvatskih branitelja raspisala je natječaj potpora za obrazovanje za srednju školu

| 16.9.2020. u 14:00h | Objavljeno u Društvo

Zaklada hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji raspisala je natječaj za ostvarivanje prava na potporu za obrazovanje za SREDNJU ŠKOLU. 

Ove školske, odnosno akademske godine 2020./2021. objavljuju se razdvojeni natječaji za srednju školu i za preddiplomske, diplomske i poslijediplomske studije .Natječaj za polaznike preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija bit će raspisan početkom studenoga.

Natječaj za ostvarivanje prava na potporu za obrazovanje za srednju školu traje do 5. listopada 2020. (5.10.2020 je zadnji dan kada se može poslati prijava na natječaj).

Tekst natječaja i obrasci mogu se preuzeti na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja; https://branitelji.gov.hr/vijesti/natjecaj-zaklade-hrvatskih-branitelja-iz-domovinskog-rata-i-clanova-njihovih-obitelji-za-ostvarivanje-potpore-za-obrazovanje-2020-2021-srednja-skola/3738,

Informacije i obrasci mogu se dobiti i u Područnom odjelu Ministarstva hrvatskih branitelja Varaždin, Pavlinska 8 (ulaz iz Preradovićeve), radnim danom od 9-15 sati osobnim dolaskom, putem telefona 042/321-131 ili e-maila; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.