Vanda Vrček i Barbara Kelava uspješne na državnim natjecanjima

VV | 2.12.2020. u 09:11h | Objavljeno u Društvo

Na državnom Natjecanju iz kemije, biologije i matematike, učenice VI. osnovne škole Varaždin, Vanda Vrček i Barbara Kelava osvojile su prva mjesta pod vodstvom mentora, savjetnice Mihaele Vrbnjak Grđan iz biologije i kemije i profesora matematike Darija Maltarskog. Sada su to učenice prvog razreda Prve gimnazije iz Varaždina.

Prošlog mjeseca, točnije 12. studenog, održalo se državno Natjecanje iz kemije u VI. osnovnoj školi, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. Vanda Vrček je osvojila 4. mjesto. Biologija je održana 24. studenog, a Vanda je osvojila odlično prvo mjesto. Dodjela nagrada za uspjehe na natjacanjima se organiziralo jučer 1. prosinca u prostorijama škole.

Barbara Kelava osvojila je prvo mjesto na državnom Natjecanju iz matematike koje se održalo u VI. osnovnoj školi u Varaždinu 26. listopada. Barbarin mentor je profesor matematike Dario Maltarski. Na dodjeli nagrada učenicama prisustvovao je ravnatelj škole Mario Stančić i stručna služba škole te mentori i učenice.

VI. OŠ Varaždin ima 3 državne prvakinje ove godine uz Ozanu Margotić i njenog mentora, profesora Danijela Lukića. Učenice i mentori primili su prigodne poklone.

Drzavni_prvaci_2020_2.JPG

Drzavni_prvaci_2020_2.JPG

Drzavni_prvaci_2020_3.JPG