Talent show "Max sucht den Superstar" u petak u Gospodarskoj školi Varaždin

J.Š./Varaždinske vijesti | 7.11.2018. u 16:15h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

U sportskoj dvorani Gospodarske škole Varaždin, u petak 9. studenog u 18.30 sati održat će se talent show "Max sucht den Superstar". Radi se o talent showu na njemačkom jeziku koji Gospodarska škola uspješno provodi već četvrtu godinu s ciljem učenja njemačkoga jezika te poznavanja kulture i civilizacije zemalja njemačkog govornog područja.

Talent show je natjecateljskog karaktera te će nastupati više od 60 izvođača iz 20 škola, a natjecat će se u pjevanju, plesu i glumi te uz pomoć glazbe i druge audio-vizualne podrške pokazati koliko poznaju njemački jezik, književnost i kulturu.

- Svrha projekta je u konačnici šira, talent-show nedvojbeno pomaže mladim ljudima u stjecanju samopouzdanja, toliko potrebnog tijekom školovanja i ovladavanja zdravim životnim i radnim navikama - ističu iz Gospodarske škole Varaždin te dodaju da je manifestacija otvorena i učenicima iz drugih županija kao i srednjoškolcima iz inozemstva.

Uz show organizirani su i popratni programi: izložba Likovne udruge „Kula” iz Kneginca, izložba radova učenice Teje Puček iz Gospodarske škole Varaždin , Učeničke zadruge „Sunce“ Gospodarske škole Varaždin te smotra vježbeničkih tvrtki Gospodarske škole Varaždin.