Srednja škola Novi Marof upisuje u trogodišnji i četverogodišnje programe

Varaždinske vijesti | 20.5.2019. u 10:57h | Objavljeno u Društvo

Srednja škola Novi Marof upisuje u svoje četverogodišnje i trogodišnje programe. Za nadolazeću školsku godinu 2019./2020. Srednja škola Novi Marof upisuje u četverogodišnji programi u Opću gimnaziju i za Ekonomista/icu dok od trogodišnjeg programa za Prodavača/icu.

Naime, prednosti upisa u Srednju školu Novi Marof su, kažu, nastava samo u jutarnjoj smjeni, više vremena za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti, besplatni udžbenici, organizirana prehrana i mogućnost toplog obroka,pravo na besplatan prijevoz učenika (do 5 km), sufinanciranje troškova javnog prijevoza (više od 5 km), besplatne pripreme za državnu maturu, posvećenost svakom učeniku, korištenje besplatne WIFI mreže, primjena novih tehnologija, modernizirane i specijalizirane učionice, odlični rezultati učenika na državnoj i međunarodnoj razini, europski projekti i mobilnosti učenika te uključivanje u centar izvrsnosti.

- Srednja škola Novi Marof nije samo obrazovna institucija, nego i zajednica ljudi koji u njoj provode veliki dio svog vremena i koja čini važan dio njihovog života. Škola raspolaže sa specijaliziranim, suvremeno opremljenim učionicama u kojima se izvodi nastava pod vodstvom mladih, stručnih i ambicioznih nastavnika. Učenici postižu izuzetne rezultate na raznim nacionalnim i međunarodnim natjecanjima, državnoj maturi te ostvaruju visoki postotak upisa na prvi izbor željenog fakulteta.U sklopu škole djeluje i Centar izvrsnosti za komunikaciju Varaždinske županije - ukazuju u školi i pozivaju da ih svi zainteresirani posjete