Povodom Svjetskog dana učitelja VI. OŠ Varaždin se predstavila izložbom u Zagrebu Foto: 6. OŠ Varaždin

Povodom Svjetskog dana učitelja VI. OŠ Varaždin se predstavila izložbom u Zagrebu

I.D./Varaždinske vijesti | 12.10.2017. u 08:13h | Objavljeno u Društvo

Na svečanosti održanoj 5. listopada u prostorijama Sindikalnog doma u Zagrebu povodom Svjetskog dana učitelja, ravnatelj VI. Osnovne škole Varaždin Mario Stančić predstavio je izložbu logotipa i obilježja VI. Osnovne škole.

Otvarajući izložbu u prostorijama Sindikalnog doma, Stančić je naglasio da je svaka školska aktivnost VI. OŠ obilježena popratnim logotipom te trenutno postoji oko 90 različitih logotipa školskih aktivnosti. Uz logotipe postoje i školska obilježja, majice, kišobrani i kape s logotipom škole. Govoreći o radu škole te ideji o nastajanju logotipa i obilježja, napomenuo je da veliku ulogu u ostvarivanju ove ideje ima učitelj likovne kulture Ivan Duić koji je ujedno glavni autor svih logotipa i obilježja.

- Maštovitošću i marljivim radom učitelja Ivana Duića i učenika, realiziran je veliki broj logotipa i obilježja - rekao je Stančić.

Tema izložbe te rad VI. osnovne škole Varaždin oduševili su uzvanike na svečanosti u Sindikalnom domu, među kojima su bili i dužnosnici Ministarstva znanosti i obrazovanja, izaslanstvo Grada Zagreba, sindikalni predstavnici te ravnatelji škola. Izložba u Sindikalnom domu će biti postavljena do kraja listopada.

6-osnovna-skola-dan-ucitelja-2.jpg

6-osnovna-skola-dan-ucitelja-3.jpg

6-osnovna-skola-dan-ucitelja-4.jpg