Novomarofski nastavnik informatike za neke već seksualni napasnik!?

vv | 5.6.2019. u 13:11h | Objavljeno u Društvo

Iako još traje istraga policije i DORH-a, koja može pokazati da novomarofski nastavnik informatike nije seksualno napastovao maloljetne učenice, ali da se neprimjereno ili nesmotreno ponašao, za neke je već kriv.

os_novi_marof_snimka_2.jpg

Prijavu protiv nastavnika podnijele su učenice 5. razreda, koje su i snimile nastavnika kako stavlja ruku na naslon stolca, a zatim je spušta dolje.

- Počelo je dodirivanjem i milovanjem po glavi. Kad je krenulo dodirivanje stražnjice, onda su rekle sve, ustvrdila je za RTL majka 11-godišnjakinje.

os_novi_marof_snimka_3.jpg

Nju, kao i još neke roditelje, ravnatelj škole Anđelko Bošnjak pozvao je odmah na sastanak u školu nakon što je dan ranije primio obavijest od razrednice kojoj su se požalile učenice.

Ravnatelj je o svemu još tijekom sastanka s roditeljima obavijestio policiju, Centar za socijalnu skrb i Ministarstva obrazovanja.

- Nas par roditelja reklo je ravnatelju da ćemo mi sve prijaviti, ako on odmah ne obavijesti policiju, rekla je jedna majka, dodajući da se slično događalo i ranije pa vjeruje da će se javiti i starije učenice.

Nasuprot tome, ravnatelj ukazuje da nikada ništa nije čuo, a kamoli da bi bilo prijava protiv prijavljenog nastavnika koji je na bolovanju, kao i njegova supruga, koja radi na školi kao pedagoginja.