Mališane OŠ Petrijanec dočekali, uz školski pribor i novi garderobni ormarići

J.Š./Varaždinske vijesti | 10.9.2019. u 11:31h | Objavljeno u Društvo

Povodom početka nove školske godine načelnik Općine Petrijanec, Željko Posavec posjetio je Osnovnu školu Petrijanec, razrede prvašića te svim učenicima, učiteljima i suradnicima zaželio sretnu i uspješnu novu školsku godinu.

Naime, za sve učenike, njih ukupno 481, Općina je osigurala bilježnice, pisanke, geometrijski pribor, olovke gumice i šestare te je prvi dan nastave protekao u svečanom raspoloženju. Posebno je veselo bilo za njihove prvašiće, upisanih njih ukupno 51, a dočekani su priredbom dobrodošlice nakon koje im se obratila i ravnateljica škole Valerija Paljak.

Prvog dan škole učenike ove škole dočekali su i novi garderobni ormarići pa će učenici sada, u svojim ormarićima, moći ostavljati kapute, cipele, ali i sve ostale stvari koje im ne stanu u torbe.

- Ormarići su vrlo praktični i jako su razveselili naše đake. Ukupna vrijednost investicije, 452 ormarića za potrebe matične škole OŠ Petrijanec, je 93.500,00 kuna, a Općina je za tu namjenu izdvojila 50.000,00 kuna - kažu iz Škole, dodajući da je zadatak učenika da dobro paze na ključiće svojih ormarića.