FOTO: "Malci Genijalci" dobili svjedodžbe i družili se u veseloj atmosferi Foto: Malac Genijalac Varaždin

FOTO: "Malci Genijalci" dobili svjedodžbe i družili se u veseloj atmosferi

Varaždinske vijesti | 6.7.2020. u 09:20h | Objavljeno u Društvo

Povodom kraja prve školske godine, na prostorima škole "Malac Genijalac" u Varaždinu održano je završno druženje djelatnika škole s djecom i njihovim roditeljima.

Bila je to prilika da 150 djece upisane u školu, u opuštenoj, razigranoj i veseloj atmosferi provedu lijepi sunčani dan. Za potpuno veselje organizirani je i zabavni park, a upriličena je i podjela svjedodžbi.

Kako ističe voditeljica škole Ines Slunjski, polaznici ove škole profitiraju na mnogim područjima od koncentracije, vizualizacije, pamćenja, inteligencije, a sve to im pomaže u svakodnevnom životu.

- Povratne informacije koje dobivamo od roditelja su jako dobre i to nas čini sretnima i zadovoljnima. Moram istaknuti kako je ova školska godina bila izazovna zbog situacije izazvane epidemijom COVID-a, ali je online nastava bila dobra, djeca su se priviknula i sve je funkcioniralo – rekla je Slunjski te dodala kako je ovo druženje bila prilika da se i djeca, ali i roditelji još bolje upoznaju na jedan neformalni način.

Dodala je da je nastavni program škole "Malac Genijalac" fleksibilno i pažljivo osmišljen uzimajući u obzir individualne potrebe svakog djeteta. Učenje se prakticira u malim grupama (6 do 12 polaznika), kroz zabavne aktivnosti, različite igre i natjecanja, pri čemu je najvažnija opuštajuća i kreativna atmosfera i pozitivni emocionalni odnosi.