Centar T. Špoljar: Suradnja s roditeljima neizostavni je dio odgojno-obrazovnog procesa Foto: COO Tomislav Špoljar

Centar T. Špoljar: Suradnja s roditeljima neizostavni je dio odgojno-obrazovnog procesa

Varaždinske vijesti | 5.3.2018. u 09:27h | Objavljeno u Društvo

U prostorijama Centra za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar u Varaždinu 26. veljače održana radionica za učitelje i odgojitelje na temu "Suradnja s roditeljima". Organizator je Udruga za ranu intervenciju Varaždinske županije koja već tradicionalno u suradnji s Centrom organizira radionice ovog tipa.

- Suradnja s roditeljima neizostavni je dio odgojno-obrazovnog procesa. Ona uključuje otvorenost, povjerenje, ljubaznost, razumijevanje, slušanje, strpljenje i uvažavanje, a sve u najboljem interesu djeteta – istaknule su članice stručnog tima Udruge Janja Mitrović i Blaženka Maltar.

Radionici je prisustvovalo više od 20 učitelja i odgojitelja iz Varaždinske, Međimurske te Krapinsko–zagorske županije, a tražilo se i mjesto više. Ovo je bila prva radionica ciklusa pod nazivom "Multidisciplinarni pristupi u radu s djecom", a nakon radionice pod nazivom "Suradnja s asistentima" koja je održana 2. ožujka, ciklus radionica trajat će do kraja ožujka, nakon čega iz Udruge najavljuju predavanja o autizmu, povodom Svjetskog dana svijesnosti o autizmu.

coo-tomislav-spoljar-radionice2.jpg

coo-tomislav-spoljar-radionice3.jpg

coo-tomislav-spoljar-radionice4.jpg