Župan Čačić u obilasku ŽUC-ovih radova u Imbriovcu

Varaždinske vijesti | 25.5.2021. u 09:23h | Objavljeno u Našim krajem

U društvu vijećnika u Općinskom vijeću Općine Jalžabet Rajka Solara te predsjednika Upravnog vijeća ŽUC-a Krešimira Horvata župan Varaždinske županije Radimir Čačić obišao je radove koji se izvode na području Općine Jalžabet, točnije u naselju Imbriovec gdje se radi novi asfaltni tepih, a vrijednost radova iznosi 587 tisuća kuna.

Radove u potpunosti financira ŽUC. Župan je tom prilikom istaknuo kako se ceste na području cijele Varaždinske županije redovito održavaju i saniraju, a ulazi se i u nove investicije.

- Dobro je poznato da Županijska uprava za ceste upravlja s gotovo tisuću kilometara cesta i one se redovito održavaju, saniraju, popravljaju i tako će biti i ubuduće. Kao i mještani svih općina i gradova u našoj Županiji i mještani Općine Jalžabet zaslužuju uređenu i prometnu te komunalnu infrastrukturu – rekao je župan Čačić.

Vijećnik u Općinskom vijeću Općine Jalžabet Rajko Solar zahvalio se županu na podršci te je izrazio nadu u daljnju podršku i pomoć župana u realizaciji projekata na korist svih mještana.

Označeno u