Žive jaslice u sklopu Božićne priče Svijeta prirode na OPG-u Lukač

J.Š./Varaždinske vijesti | 25.12.2018. u 18:27h | Objavljeno u Našim krajem

OPG Lukač u Lužanu Biškupečkom i ove će godine nastaviti s tradicijom uprizorenja živih jaslica, a u sklopu Božićne priče Svijeta prirode koja počinje 26. prosinca i završava 6. siječnja, a tijekom koje će u dva tjedna Dramska sekcija KUD-a Petrijanec u pet termina uprizoriti priču o Isusovom rođenju.

Program Božićne priče započinje u 16.30 sati i završava u 20 sati. Uz središnje događanje, uprizorenje živih jaslica, na OPG-u Lukač će zborovi izvoditi prigodne božićne pjesme, a kraj programa rezerviran je za spektakularni vatreni show uz Loop cirkus te puštanje lebdećih lampiona dobrih želja.

U Božićnoj priči Svijeta prirode svoju će ulogu po prvi put naći životinje domaćina, koje žive u Zoološkom vrtu domaćih životinja na OPG-u Lukač.

Osim na program Božićne priče, posjetitelji su pozvani da navedenih datuma od 10 do 20 sati posjete imanje obitelji Lukač, razgledaju izložbu starih zanata i pogledaju kako su nekad radili i kojim alatima se služili kovač, pekar i lončar.

- Termini Božićne priče su 26., 29., 30. prosinca 2018. godine, 5. i 6. siječnja 2019. godine. Cijene ulaznica su po 30 kuna djeca, 40 kuna odrasli. Ulaznice su u pretprodaji jeftinije 30 posto - kažu organizatori.

Označeno u