FOTO Vrhunska odbojka na pijesku i ove godine u Čalincu

vv | 18.8.2024. u 18:07h | Objavljeno u Našim krajem

Već tradicionalno, u povodu blagdana Velike Gospe i svetog Roka na igralištu Gmajna u Čalincu održan je odbojkaški turnir na pijesku.

Da se radi o jednom od najinteresantnijih turnira u godini, potvrdili su i organizatori, Udruga za sport i rekreaciju Gmajna, na čije se 18. izdanje do jutarnjih sati prijavilo 16 odbojkaških ekipa s područja Varaždinske i Međimurske županije.

Osim odbojkaša, turnir je okupio i velik broj posjetitelja iz susjednih općina i gradova, koji su uz sportsko natjecanje i napuhanac za najmlađe, mogli sudjelovati i na Memorijalnom turniru u belotu “Boris Šumiga Kic”, na koji su se ove godine prijavila 22 para. Nakon odigranih partija, prvo mjesto osvojili su obitelj Stolnik, drugo mjesto par Gugac i Marijan, a treće Piskač i Đurkas.

Odbojkaške utakmice od jutarnjih su sati pružile zanimljive i napete borbe za svaki poen kao i polufinalne i finalne utakmice odigrane u večernjim satima pod svijetlima reflektora.

Prvo mjesto u odbojci na pijesku osvojila je ekipa Gmajne, koja je bila bolja od ekipe Frizerski salon Neo. U utakmici za treće mjesto, ekipa Taverne bila je bolja od Kaple. Najboljim igračem turnira proglašen je Mateo Zrinski iz ekipe Frizerskog salona Neo. 

Vrijedne nagrade i pehare najboljim ekipama na ovogodišnjim turnirima u belotu i odbojci na pijesku uručili su predstavnici Udruge Gmajna Miroslav Možanić i Nenad Buden te načelnik Općine Maruševec Mario Klapša, koji je zajedno s općinskim vijećnicima pratio najzanimljivije utakmice.

Pokrovitelj 18. odbojkaškog turnira Gmajna – Čalinec i ove je godine bila Općina Maruševec.

Označeno u
Galerija slika