Vlasnicima najljepših balkona i okućnica općine Vidovec uručena priznanja i nagrade Foto: Općina Vidovec

Vlasnicima najljepših balkona i okućnica općine Vidovec uručena priznanja i nagrade

Varaždinske vijesti | 16.7.2021. u 08:20h | Objavljeno u Našim krajem

U etno kući KITEC u Domitrovcu podijeljena su priznanja i diplome sudionicima natječaja za izbor najljepšeg balkona ili okućnice u općini Vidovec.

Na natječaj je pristiglo 16 prijava što je, kako ističu iz Općine, dosad najveći broj zaprimljenih prijava od kada se provodi natječaj, stoga je Komisija za izbor najljepšeg balkona ili okućnice imala težak zadatak.

- Na temelju zaprimljenih prijava, Komisija je izvršila prekvalifikaciju sukladno dostavljenoj fotodokumentaciji te je obavila terenski pregled onih prijava koje su ušle u uži krug - napomenuli su iz Općine.

Nakon obavljenog terenskog pregleda, prvo mjesto za najljepšu okućnicu osvojila je Bosiljka Poplatnik iz Tužna.

vidovec_okucnice_15072021_1_poplatnik.jpg

Drugo mjesto pripalo je Mariji Bergs iz Krkanca.

vidovec_okucnice_15072021_2_bergs.jpg

Treće mjesto pripalo Matiji Pozderu iz Nedeljanca.

vidovec_okucnice_15072021_3_pozder.jpg

Načelnik općine Vidovec Bruno Hranić zahvalio je svima koji su sudjelovali na natječaju te iskazao zadovoljstvo zbog ovogodišnjeg broja prijava. Za osvojena prva tri mjesta iz općinskog će se proračuna isplatiti novčane nagrade u iznosu 1.500 kuna, 1.000 kuna i 500 kuna. Priznanja i diplome sudionicima su uručili načelnik Hranić i Petra Pozder, predsjednica Komisije za izbor najljepšeg balkona ili okućnice, a ujedno i novoimenovana predsjednica Povjerenstva za razvoj ruralnog turizma Općine Vidovec.

vidovec_okucnice_15072021_4.jpg

vidovec_okucnice_15072021_5.jpg