VARAŽDINSKE TOPLICE U Dugu ulicu stiže nova LED rasvjeta

VV | 16.5.2022. u 18:32h | Objavljeno u Našim krajem

Grad Varaždinske Toplice nastavlja s kontinuiranim ulaganjem u uređenje komunalne infrastrukture na svojem području, pa je tako u ponedjeljak potpisan ugovor za izvođenje radova na modernizaciji rasvjete u Dugoj ulici u Varaždinskim Toplicama.

Riječ je o projektu za koji je Grad Varaždinske Toplice osigurao 476.137,50 kuna s PDV-om, a ugovor su potpisale toplička gradonačelnica Dragica Ratković i direktorica tvrtke Elda Project d.o.o. iz Varaždina Ljerka Herega.

- Suvremenom LED rasvjetom u Dugoj ulici postići će se energetska učinkovitost i ostvariti ušteda, što i jesu ciljevi ovakvih projekata – kazala je Herega.

Radovi bi trebali početi za mjesec dana, a postavit će se ukupno 19 dekorativnih segmentnih rasvjetnih stupova visine 3,2 m s LED modulima.

- Ovo je još jedan dokaz da sve obećano i ostvarujemo te da nastavljamo s investicijama, kako bi našim građanima podigli kvalitetu života. Vrijedi svakako naglasiti da zamjena postojeće suvremenom LED rasvjetom u Dugoj ulici znači ne samo uštedu energije, već i veću sigurnost naših stanovnika – izjavila je gradonačelnica Ratković.