Varaždinci, uključite se u savjetovanje o gradskim odlukama! Foto: VV arhiva/ilustracija

Varaždinci, uključite se u savjetovanje o gradskim odlukama!

I.D./Varaždinske vijesti | 13.5.2016. u 08:06h | Objavljeno u Našim krajem

U razdoblju od 6. do 20., odnosno 23. svibnja provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o poticanju gospodarskih investicija, kao i izmjene i dopune Odluke o komunalnoj naknadi i Odluke o izmjeni Odluke o uvjetima prodaje zemljišta i poticanju investicija u Gospodarskoj zoni Brezje.

Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću je upoznavanje javnosti s gradskim odlukama te dobivanje mišljenja, primjedbi i prijedloga koji, ukoliko su zakoniti i stručno utemeljeni, mogu biti i prihvaćeni.

Iz Grada Varaždina stoga pozivaju građane da se uključe u savjetovanje, a materijali i obrasci relevantni za savjetovanje, kao i nacrt spomenutih odluka, dostupni su na internetskim stranicama Grada Varaždina - varazdin.hr/savjetovanje-sa-zainteresiranom-javnoscu-2016-godini.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca zaključno do 20. svibnja, odnosno 23. svibnja na adrese navedene na internetskim stranicama ili na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., odnosno Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., također putem propisanog obrasca.