Uređuje se društveni dom Vuglovec-Gečkovec, radovi vrijedni 391.600 kuna Foto: Grad Ivanec

Uređuje se društveni dom Vuglovec-Gečkovec, radovi vrijedni 391.600 kuna

Varaždinske vijesti | 16.9.2019. u 15:16h | Objavljeno u Našim krajem

U sklopu velikih ovogodišnjih radova na uređenju društvenih prostora u pet mjesnih odbora, obavljaju se i opsežni radovi na društvenom domu koji će zajedno koristiti građani mjesnih odbora Gečkovca i Vuglovca.

U ovoj fazi izvode se svi radovi na unutarnjem uređenju (do završetka), a obuhvaćaju postavljanje hidro- i toplinske izolacije, žbukanje, glazuru, soboslikarske radove, postavljanje podne i zidne keramike, kompletnih elektroinstalacija i rasvjetnih tijela, vodovoda i odvodnje te uređenje sustava grijanja na plin preko plinskog bojlera i radijatora. Žbukanje unutrašnjosti objekta završilo je u četvrtak, a danas počinje postavljanje hidroizolacije i pripreme za glazure. Radove izvodi Zidarsko-fasaderski obrt Đuras iz Margečana.

Investitor je Grad Ivanec, koji radove u ovoj fazi financira svotom od 391.600 kuna. Radove je obišao gradonačelnik Milorad Batinić sa suradnicima koji je tom prilikom o njihovu daljnjem tijeku razgovarao s predsjednicom Vijeća MO-a Vuglovec Marinom Putar, s predstavnicima izvođača te s nadzornim inženjerom Mladenom Strmečkim iz IPC-a inženjering d.o.o. Ivanec.

Djecu i mještane ovoga kraja posebno je obradovalo uređenje dječjeg igrališta na kome su proteklih dana montirane sprave – ljuljačka, njihaljka, klackalica i konjić.

Ivanec_drustveni_dom_Vuglovec-Geckovec_01.jpeg

Ivanec_drustveni_dom_Vuglovec-Geckovec_02.jpeg

Ivanec_drustveni_dom_Vuglovec-Geckovec_03.jpeg