U Voći se ostaje do noći: Neandertalske igre, utrka i koncert Ivane Banfić!

VV | 20.6.2024. u 18:00h | Objavljeno u Našim krajem

Utrka "Špilja Vindija Trail&Dance" uz neandertalsko natjecanje i koncert Ivane Banfić

Bliži se 29. lipnja, dan kad se u Voći ostaje do noći! Tradicionalna utrka po zagorskim bregima "Špilja Vindija Trail" ove godine u organizaciji Turističke zajednice područja Sjever Zagorja, Općine Donja Voća i Atletskog kluba Varaždin dobiva novu, ludu i nezaboravnu dimenziju te postaje "Špilja Vindija Trail&Dance".

spilja_vindija_2024_Utrka_najava_2.jpg

Nakon što trkači istrče svoje rute, na igralištu NK "Vindija" Donja Voća kreće prvo izdanje, kako organizatori ističu, wannabe neandertalskih igri, natjecanja u zabavnim pretečama današnjih sportova. Natjecatelji će se moći okušati u "guranju wannabe kamena", "neandertalskoj wannabe štafeti" i "wannabee šumskom veleslalomu".

spilja_vindija_2024_Utrka_najava_3.jpg

Za još zabavniju atmosferu pobrinuti će se i naš voditelj Aleksandar Lazić, a za najbolje natjecatelje su pripremljene zanimljive i vrijedne nagrade. Nakon igri slijedi šuškavi i šljokičasti party uz povratak u prošlost. Na sreću, ne vraćamo se u doba neandertalaca već u '90-e, u vrijeme najluđih šarenih kostima, yassa trenirka i ludih frizura, a na pozornicu dolazi neprikosnovena dance kraljica Ivana Banfić!

spilja_vindija_2024_Utrka_najava_4.jpg

Zato već na utrku krenite obučeni u svoje lude kostime, prijave za trkače se zaprimaju na portalu stotinka.hr, a kući uz medalje ponesite lude i nezaboravne uspomene – i računajte – u Voći se stvarno ostaje do noći!

spilja_vindija_2024_Utrka_najava_1.jpg