U Velikom Lovrečanu otvoren obrt za masažu Županić

| 21.7.2022. u 11:51h | Objavljeno u Našim krajem

Nakon višemjesečne pripreme, uređenja i nabavke neophodne opreme na adresi Varaždinska 35, u Velikom Lovrečanu, u općini Cestica, otvoren je u subotu 16. srpnja 2022. godine Obrt za masažu Alen Županić.

Otvaranje obrta za masažu Županić upriličen je u popodnevnim satima, a svečanosti povodom početka rada i otvaranja funkcionalno uređenih i opremljenih prostorija prisustvovali su, uz roditelje, Anitu i Marijana, i brat Kristijan, rodbina i brojni poznanici, susjedi i prijatelj, a simboličnim rezanjem vrpce prostorije obrta za masažu Županić otvorio je načelnik Mirko Korotaj.

Na početku druženja Alen je posebno na pomoći zahvalio roditeljima, obitelji Vinter, ujacima Borisu i Darijanu, a na stručno izvedenim zidarskim radovima i djedu Josipu i ostalima koji su pomogli na sređivanju potrebnih dokumenata, suglasnosti i dozvola. Nakon rezanje vrpce i otvaranja prostorija obrta za masažu čestitku mladom poduzetniku uputio je i načelnik Mirko Korotaj. Alenu je čestitao na odlučnosti i hrabrosti ulaska u vlastiti posao, a prisutne sudionike svečanosti pozvao da koriste znanje i opremu za masažu mladog stručnjaka nakon čega se pristupilo razgledavanju prostorija i opreme u objektu.

Alen Županić mlad je perspektivan fizioterapeut željan rada i novih znanja. Osim usluge masaže spreman je ponuditi i usluge savjeta, edukacije i razgibavanja vezanih uz sve vrste ozljeda lokomotornog sustava. Osim stručne usluge na lokaciji obrta postoji i mogućnost dolaska u dom korisnika. Dogovor za masažu i ostale gore navedeni usluge korisnici, od ponedjeljka do subote, od 8 do 20 sati, mogu dogovoriti na telefon 00385-97-710-69-19, a mogu se obratiti i mailom (adresa je: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ), putem Vibera, Facebooka, Instagraama i Messengera.