U Poduzetničkoj zoni Ivanec traju prijave za besplatno online poslovno mentorstvo

MGA/Varaždinske vijesti | 18.7.2019. u 16:29h | Objavljeno u Našim krajem

Još do ponedjeljka, 22. srpnja, poduzetnici početnici mogu se prijaviti za program besplatnog online poslovnog mentorstva i savjetovanja, koje organizira Poslovna zona Ivanec.

Provedba pilot programa Razvoj i provedba sustava mentoriranja poduzetnika provodi se kao dio EU projekta „Razvoj Mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) – pilot projekt“, a u kojem je Poslovna zona Ivanec d.o.o. odabrana za sudjelovanje.

Cilj provedbe pilot programa, mentorske sheme, jest olakšati korisnicima pristup poduzetništvu i poduzetničkim vještinama potrebnima za njihovo poslovanje. Ova usluga predstavlja nadogradnju i proširivanje znanja i informacija koja poduzetnici početnici stječu sudjelovanjem na radionici o samozapošljavanju koje provodi Zavod za zapošljavanje.

Odabrano će biti od 5-8 zainteresiranih poduzetnika početnika za korištenje ove usluge. REGISTRIRANA TVRTKA NIJE UVIJET, dakle možete se prijaviti i ako tek planirate pokrenuti tvrtku ili obrt ili j.d.o.o. Također, u obzir dolaze SVE DJELATNOSTI kojima se planirate registrirati.

Usluga se financira iz EU projekta i za PODUZETNIKA JE U CIJELOSTI BESPLATNA.

Provedba počinje vrlo skoro, i trajat će od 1. kolovoza do 6. rujna 2019 godine.

USLUGA MENTORIRANJA ĆE BITI PO PRINCIPU INVIDUALNOG RADA.

Prije uključivanja u program, korisnik popunjava Zahtjev za uključivanjem, koji se može pronaći na web stranici Grada Ivanca www.ivanec.hr, na kojoj se mogu pronaći dodatne informacija o programu online mentorstva i savjetovanja. Rok za prijavu je 22.srpnja 2019. godine.

Popunjeni zahtjev treba poslati mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili poštom na adresu Poslovna zona Ivanec d.o.o., Trg hrvatskih ivanovaca 9b, Ivanec. Možete dostaviti i osobno na tu adresu.

Za sve dodatne informacije ili pomoć kod popunjavanja zahtjeva možete se obratiti na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 042/492-870.